0 artikelen € 0,00 » Afrekenen
Zomerkriebels, ook in je interieur!

Zomerkriebels, ook in je interieur!

20 juli 2018

- Lisanne

De zomervakantie is (bijna) begonnen. Tijd om te genieten van het mooie weer en om leuke dingen te ondernemen. De meesten van ons leven dit seizoen meer buiten dan binnen. Heerlijk! Wil je straks echt een aantal weken kunnen genieten? Begin dan met een goede opruim- en schoonmaakronde. Zo start je met een schone lei en kun je de rest van de tijd wat makkelijker doen en volop genieten van het mooie weer. Het toevoegen van wat fijne zomerse accessoires brengen je eveneens in de juiste vibe. Dus kom maar door met die zomer! 

 


 

2
3

Dat we last hebben van zomerkriebels komt niet alleen doordat de vakantie in de lucht hangt, maar uit zich   bij mij ook vaak op het (omgooien van het) interieur.  Natuurlijk kan ik niet voor jullie spreken, maar ik kan me voorstellen dat ik niet de enige ben! Wanneer het ’s avonds te koud wordt om buiten te zitten wil je binnen niet in een winters tafereel zitten. Buiten mag best een beetje naar binnen gehaald worden! Wissel eens je kussenhoezen voor hoezen met zomerse printjes en kleuren. Donkere accessoires haal je tijdelijk weg en je voegt wat luchtige items toe. Denk aan materialen als glas, riet, linnen…. En mijn favoriet! Vergeet vooral niet om wat (tropische) planten toe te voegen. Een enkel palmblad in een vaas doet al wonderen. Dit zorgt meteen voor een instant zomers gevoel.  

                                                                                                                                                                                           


 

1
2

OPGERUIMD STAAT NETJES!

Maar hoe blijft het netjes? Of je nou thuis bent met een groot gezin of slechts alleen, je ontkomt er niet aan dat het soms net lijkt alsof er een bom is ontploft. Veel gebruikte spullen en speelgoed keren nou eenmaal nooit naar dezelfde plek terug. Wat mijn oplossing hiervoor is zijn deze handige manden! Ze komen altijd van pas, als lectuurmand, speelgoedmand, wasmand… Zet er een aantal naast de bank voor het opbergen van losse plaids, kussens en tijdschriften. Kies ook een mand uit voor al het overige, alles wat rondslingert kan je hier (tijdelijk) ingooien. Tot slot zijn deze manden ook nog eens ideaal voor het opruimen speelgoed. En ziet het er nog eens stylish uit ook!

                                                                                                                                                                                           


 

 

schoonmaken

SCHOONMAAKPLEZIER

Het huishouden is niet mijn favoriete bezigheid. Liever ben ik bezig met het verschuiven van de meubels en het opnieuw stylen van alle hoekjes. Natuurlijk heb ik ook geen grote hekel aan het huishouden. Want, hoe fijn is een fris en fruitig huis! Om meer plezier uit het schoonmaken te halen zijn de producten van Mijn Stijl een echte aanrader. Deze toffe schoonmaakartikelen maken van jouw huishoudelijke klus een waar feestje. Van een hippe fles allesreiniger tot mooi zwart afwasteiltje, de collectie bestaat uit heel veel artikelen. Berg jij jouw lelijke schoonmaakspullen ook liever weg achter kastdeurtjes? Deze producten misstaan niet eens op jouw aanrecht!

                                                                                                                                                                                           


 

 

auteur