0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Nadat wij je bestelling en betaling hebben ontvangen krijg je van ons een orderbevestiging via de mail. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Op onze producten zitten verschillende levertijden, een indicatie van de levertijd wordt aangegeven in de webshop. In enkele gevallen kan het voorkomen dat je bestelling in verschillende pakketjes wordt bezorgd en hou anders rekening met de langste levertijd. Heb je een spoedbestelling neem dan even contact met ons op om te kijken of dat mogelijk is!

NEDERLAND | PostNL
Je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL. Meubelen en andere grote artikelen die niet met PostNL verstuurd kunnen worden, worden bij je thuisbezorgd door de koerier of rechtstreeks door onze leverancier. Zodra je artikelen zijn afgeleverd bij PostNL  krijg je opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Als je de exacte status wilt weten van je pakket kun je inloggen op www.tracktrace.nl. Via deze link kun je je pakket volgen. PostNL levert na ontvangst meestal binnen 1 werkdag. Als je niet aanwezig bent zal je bestelling de volgende dag nog een keer aangeboden worden. Ben je niet thuis? Dan kun je je bestelling ophalen op het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

NEDERLAND | Waddeneilanden
Vanwege extra kosten voor de veerboot is het niet mogelijk om je bestelling gratis te bezorgen als je op één van de volgende Waddeneilanden woont: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Het is mogelijk om je bestelling te laten afleveren, mits je de kosten van de veerboot voor eigen rekening neemt.

NEDERLAND | Eigen bezorgdienst
Meubelen en andere grote artikelen die niet met PostNL verstuurd kunnen worden, worden bij je thuisbezorgd door onze eigen ervaren bezorgdienst. Goederen worden afgeleverd tot aan de eerste deur. 

BELGIË | PostNL
Je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL. Zodra je artikelen zijn afgeleverd bij PostNL ontvang je opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Indien je de exacte status wilt weten van het pakket kun je inloggen op www.tracktrace.nl. Via deze link kun je het pakket volgen. Wanneer je niet thuis bent zal het pakket de volgende dag nog een keer worden aangeboden. In totaal wordt er drie keer een afleverpoging gedaan. Wanneer je driemaal niet thuis bent, wordt het pakket retour gestuurd naar De Bongerd in Kesteren.