0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

WINACTIE!
'Meubelpark de Bongerd grijs en saai?’ Dat is een opmerking die we nog wel eens krijgen… Omdat veel van onze klanten fan zijn van de taupe- en grijstinten is het een beeld wat anderen soms onbewust van ons krijgen. En ja… ons assortiment bestaat uit enorm veel mooie stukken in deze tinten. Maar dat betekent niet dat wij niet van kleur houden. Daarom dagen wij onszelf dit uit… Iedere week verheffen we één KLEUR tot kleur van de week!


MEEDOEN?

Jij kan meedoen! Hoe? Door op jouw instagramaccount ook kleur te bekennen. Post toffe foto’s van hoe jij de kleur van de week toepast in jouw leven, interieur, kleding, food of whatever…. Als het maar de kleur van de week is. Tag ons @meubelparkdebongerd en gebruik de hashtag #bongerdbekentkleur De mooiste foto’s geven we een re-post en per kleur maken we een winnaar bekend. Deze ontvangt een cadeaubon ter waarde van € 50,00.

  • meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent
  • lees ons blog voor meer inspiratie
  • volg ons op Instagram en Facebook
  • ...en doe mee! Zo vaak als je wilt!

Wij zijn reuze benieuwd hoe kleurig jullie leven is!!!
Ga hier direct naar Instagram en ontdek wat de kleur van deze week is. 

 

LET OP!
Als je Instagram account afgeschermd staat kunnen wij - ondanks dat je ons tagt en de hashtag gebruikt - jouw foto niet zien. Alleen jijzelf en jouw volgers. Wil je toch meedoen? Stuur ons dan via Instagram een berichtje en wij zullen jou een volgverzoek sturen. Zodra wij toestemming hebben jou te volgen, kunnen we ook jouw inzendingen zien.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren