0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

WINACTIE!

Altijd al benieuwd geweest hoe je huis eruit ziet door de professionele lens van een fotograaf? Dan is dit jouw kans om een unieke fotoshoot te winnen! Waarbij onze eigen fotograaf samen met onze topstylist bij jou thuis langs komen om jouw interieur op z'n allermooist vast te leggen.


MEEDOEN?

Jij kan meedoen! Hoe? Post op Instagram 1 of meerdere foto's van jouw interieur. Voorwaarde is dat er minimaal 1 item op staat wat je bij ons gekocht hebt. Daarna tag je ons @meubelparkdebongerd en gebruik je de hashtag die bij deze winactie hoort: #debongerdinhuis Je kunt meedoen vanaf vrijdag 20 april tot en met vrijdag 25 mei. Op vrijdag 25 mei om 17 uur maken wij de winnaar bekend! In overleg prikken we dan een datum voor de shoot! Uiteraard krijg je alle foto's digitaal toegestuurd en daarnaast laten we ze graag zien op onze website en op onze social media kanalen. 

  • meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent
  • lees ons blog voor meer inspiratie
  • volg ons op Instagram en Facebook
  • ...en doe mee! Zo vaak als je wilt!

Wij zijn reuze benieuwd!
Ga
 hier direct naar Instagram en bekijk onder de #bongerdinhuis alle foto's.

 

LET OP!
Als je Instagram account afgeschermd staat kunnen wij - ondanks dat je ons tagt en de hashtag gebruikt - jouw foto niet zien. Alleen jijzelf en jouw volgers. Wil je toch meedoen? Stuur ons dan via Instagram een berichtje en wij zullen jou een volgverzoek sturen. Zodra wij toestemming hebben jou te volgen, kunnen we ook jouw inzendingen zien.

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren