0 artikelen € 0,00 » Afrekenen
3 SLAAPKAMERS IN THE SPOTLIGHTS

3 SLAAPKAMERS IN THE SPOTLIGHTS

17 augustus 2018

- Arend-Jan

Eigenlijk is een slaapkamer net als het interieur. Je begint met de basis. De vloer, gordijnen en kleuren op de muren en kozijnen. Daarmee zet je al een bepaalde toon, toch?! Datzelfde geldt als je bij ons de slaapkamerafdeling op loopt. Meeste mensen lopen als vanzelf naar een bepaalde kamer die hen aanspreekt en past bij hun persoonlijke stijl. Die stijl hebben wij neergezet in de basis (vloeren, wanden), maar ook zeker in de keuze van de juiste meubelen en de overige aankleding. Ik laat je in dit blog graag 3 kamers van onze afdeling zien. Welke spreekt jou het meeste aan? 

Leuk detail trouwens: deze foto’s zijn allemaal bij mij op de afdeling gemaakt en kom je binnenkort langs dan zien de kamers er ook echt zo uit. Niks gelikte fotoshootlocaties dus deze keer, maar gewoon zoals het bij ons is en wie weet ook bij jou thuis kan worden.

 


 

2
3
1
2
3
4

LANDELIJK WONEN

Al sinds jaar en dag staat Meubelpark de Bongerd bekend als de grootste in landelijk wonen. Het is niet meer dan logisch dat je daarom ook op onze slaapafdeling een collectie vindt die we als typisch landelijk typeren.

Van prachtige hoofdboarden tot boxsprings in landelijke stoffen. Te zien op mooie houten vloeren. Painting the Past verf op de muren en uiteraard daarbij het bijpassende bedlinnen (met de nadruk op linnen! ;-) van House in Style. Eyecatcher van deze stijl is wel het Franse hoofdboard met zijn sleetse patina. Kan prima in jouw landelijke interieur trouwens.

Op deze foto’s zie je ons losse hoofdboard met linnen hoes. Deze kun je helemaal customizen. Zelfs de breedte van de kapnaad kun je zelf aangeven en we hebben uiteraard bijpassende bedrokken om jouw lattenbodem op een mooie manier weg te werken. Dus prima geschikt voor je huidige matras en lattenbodem, maar je zet toch een totaal nieuwe sfeer neer. Andere leuke landelijke items: oud houten krukje in plaats van standaard nachtkastje… Of probeer eens een staande lamp naast je bed. Net even anders. Dierenvachtje erbij… Need we say more?

                                                                                                                                                                                           


 

1
2
1
2
3

NIEUW LANDELIJK

Droom jij ook altijd weg bij de prachtige interieurs uit het magazine Stijlvol Wonen? Ook op het gebied van de Nieuw Landelijke woonstijl hebben we een aantal unieke en toffe items. Modern, maar nog wel met natuurlijke materialen, zoals de zichtbare houtstructuren of keuze voor natuurlijke stoffen. 

Op de foto zie je ons eigen ledikant met bijpassende nachtkastjes. Strak vormgegeven, maar met duidelijk uitgewerkte details als de subtiele onderbreking aan het hoofdboard. Op deze foto gecombineerd met andere natuurlijke materialen als marmer, wol en dierenhuid. Hiermee voorkom je dat het totaalplaatje te steriel wordt. 

Het witte dekbed zorgt voor het ultieme hotelgevoel, maar door dit juist te combineren met een warm wollen sprei verzacht je het totaal plaatje. Mijn tip: Combineren doe je dus met verschillende materialen en texturen. 

Kortom: Dankzij de strakke basis kun je met dit ledikant veel kanten op.

                                                                                                                                                                                           


 

1

HIGH CLASS

Luxe warme materialen als velvet en satijn. Donkere tinten gecombineerd met rijke kleuren. Dan heb je het dus over onze ‘High Class’ stijl. Mijn persoonlijke favoriet. Wat mij betreft kleed je zo’n slaapkamer aan met een extra groot vloerkleed (dat stapt zo lekker behaaglijk uit je bed ;-), ga je voor een super-de-luxe boxspring (dat slaapt zo lekker) en style je de boel af met extra veel donzen kussens en een overweldigende kroonluchter. Bij deze stijl kun je niet snel too much gaan. Het mag echt een onsje meer zijn! En kijk trouwens eens hoe tof deze mooie linnenkast hierbij combineert? De extra hoogte draagt zeker bij aan het luxe gevoel, eveneens als de klassieke lijst. Wij hebben hem hier als 4-deurs kast staan, maar ook deze kast kunnen wij volledig op maat voor je samenstellen.

1
2
3
4

Tot slot is er nog een geinig weetje over het fantastische hoofdboard. Misschien kan ik het beter wandbekleding noemen in plaats van een hoofdboard. Want deze wand bestaat uit allemaal losse panelen. Deze panelen kunnen uiteraard op iedere gewenste maat en in iedere gewenste stof geleverd worden. Je klikt ze heel eenvoudig stuk voor stuk aan de wand. Er komt dus niet een enorme vrachtwagen voorrijden, geen monteurs met spijkers of schroeven. Gewoon een pakketje panelen. Onze geheime truc… Die verklap ik niet. Kom dat maar eens met eigen ogen bekijken in onze showroom. Dan show ik het je graag!

                                                                                                                                                                                           


 

Arend-Jan goed