0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

 

 

A good home must be made, not bought! Maar soms kan de hulp van een ander je daar een handje bij helpen. Om van je huis een thuis te maken... Als je niet weet hoe je je huis het handigste indeelt. Als je twijfelt over de juiste tinten op de muur. Als je het gevoel hebt dat er nog iets ontbreekt of wanneer je van plan bent om de boel eens om te gooien.
Onze adviezen kunnen betrekking hebben op kleine metamorfoses tot en met complete verbouwingen. Van idee tot - indien gewenst - uitvoering. Van kinderkamer tot keuken. Van enkele tips en adviezen tot het overnemen van het hele project. Van strak tot landelijk, van modern tot klassiek, of juist die interessante mix binnen de stijlen. Samen gaan we op zoek naar harmonie en evenwicht, naar de ideale indeling voor jullie leefsituatie. Er wordt gelet op de basistinten en de nodige extra accenten. Gezorgd voor contrast en afwisseling. Daarbij zijn onze adviezen altijd gebaseerd op de persoonlijke omstandigheden, wensen en smaak van de klant. 

De Bongerd beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen. Van stoffeerder tot interieurbouwer, van naaiatelier tot aannemer. Mensen met hart voor hun werk, oog voor detail en altijd bereid om maatwerk te leveren. Of het nu gaat om een verbouwing, een meubel op maat of een productie in serie, ze voldoen graag aan jullie wensen!