0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

 

A good home must be made, not bought! Maar soms kan de hulp van een ander je daar een handje bij helpen. Om van je huis een thuis te maken... Als je niet weet hoe je je huis het handigste indeelt. Als je twijfelt over de juiste tinten op de muur. Als je het gevoel hebt dat er nog iets ontbreekt of wanneer je juist van plan bent om de boel eens helemaal om te gooien.
Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om de zoektocht naar de juiste bank of stoel, een andere sfeer in je interieur door middel van nieuwe stoffering en accessoires tot en met complete metamorfoses. Van eerste idee tot en met het plaatsen van de meubels en het afstylen*. Van woonkamer tot keuken. Van strak tot landelijk, van modern tot klassiek, of juist die interessante mix binnen de stijlen. Samen gaan we op zoek naar harmonie en evenwicht, naar de ideale indeling voor jullie leefsituatie. Er wordt gelet op de basistinten en de nodige extra accenten. Gezorgd voor contrast en afwisseling. Daarbij zijn onze adviezen altijd gebaseerd op de persoonlijke omstandigheden, wensen en smaak van de klant. 

De Bongerd beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen en leveranciers. Kan niet, bestaat bijna niet. Want ook in maatwerk zijn wij de specialist. Andere stof op je favoriete bank? De tafel liever 10 cm langer? Wij denken graag in mogelijkheden. Onze leveranciers en vakmensen zijn mensen met hart voor hun werk, oog voor detail en altijd bereid om maatwerk te leveren. Ze voldoen graag aan jullie wensen!


 


 

 


 

Kosten

We zijn vooraf graag helder over de spelregels. Ons advies is namelijk altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt gewoon bij ons binnen komen lopen we helpen je graag. Maar vind je het fijn om wat extra tijd te hebben of dat wij de plannen uitwerken in een 2D of 3D voorstel, dan is het handiger om een afspraak in te plannen. Bovendien vragen wij hiervoor een onkostenvergoeding, dit tekenwerk kost ons namelijk ook tijd. Wanneer je vervolgens je meubelen bij ons besteld, komen die onkosten uiteraard te vervallen.  

Advies uitgewerkt in 2D
Welke bank past het beste in onze woonkamer? Hoe zetten we de tafel neer? Kan de tafel 200 meter of misschien zelfs wel langer? Hou ik genoeg doorloop ruimte? Vragen die opkomen wanneer je aan de slag gaat met je inrichting. Om op deze vragen een antwoord te krijgen is het handig om een plattegrond te laten maken van de ruimte in huis die je opnieuw gaat inrichten. 
Naar aanleiding van het adviesgesprek en jouw woonwensen maken we dan één of meerdere voorstellen voor de juiste indeling. Zo zie je precies of de gewenste meubelen en ideeën passen in de ruimte. 
Kosten: € 150,-
Bij besteding vanaf € 750,- gratis

Advies uitgewerkt in 2D en 3D
De aanschaf van een compleet nieuw interieur is best spannend. Je zou wel van te voren in kijkje willen nemen in je toekomstige droominterieur. In dat geval is een tekening in 3D echt een aanrader. In onze studio trekken gespecialiseerde tekenaars jouw interieur op in 3D, zetten alvast het juiste kleurtje op de muur en plaatsen de gewenste meubelen op de juiste plaats. Zo krijg je een heel goed beeld van hoe het kan worden. Hiervan kunnen we je uiteraard een aantal plaatjes sturen. Nog leuker is om even aan te schuiven in de studio en op groot scherm samen door je toekomstige interieur te scrollen. 
Kosten: € 500,-
Bij besteding vanaf € 3.000,- gratis

Styling op locatie
De juiste accessoires maken een interieur helemaal af. Sommige klanten vinden dat heerlijk om zelf te doen, maar het komt ook steeds vaker voor dat de vraag gesteld wordt ‘kunnen jullie niet even langs komen als de nieuwe meubels staan?’. In dat geval maken wij in de winkel een ruime voorselectie van items en komen wij met een busje vol mooie spullen voorrijden. Onze stylist of adviseur zorgt er dan voor dat de gewenste ruimte helemaal afgestyled wordt. De items die je wil houden reken je af. De rest gaat mee terug naar de winkel. Zo weet je zeker dat je geen miskopen doet!
Kosten: € 250,- / dagdeel
Bij besteding vanaf € 1.000,- aan accessoires gratis.