0 artikelen € 0,00 » Afrekenen


De landelijke woonstijl kent veel gezichten. Van ultra landelijk en stoer tot de wat strakkere landelijke woningen! Vandaag kijken we binnen in zo’n woning waarbij in de basis bewust voor een wat strakkere aanpak is gekozen. En dat past prima bij dit leuke jonge stel, die straks hopelijk nog jaren van hun nieuwe woning kunnen genieten. Met een aantal doordachte keuzes wisten ze deze nieuwbouwwoning namelijk helemaal naar hun hand te zetten. Zo is het geen dertien-in-één-dozijn geworden (wat soms het gevaar kan zijn bij nieuwbouw), maar een uniek huis wat helemaal past bij de smaak en behoefte van de bewoners. 


Zo is er bijvoorbeeld bewust gekozen voor een strakke gestuukte haard. In de nis die overblijft tussen haard en muur zijn mooie rustieke planken bevestigd. Met zo’n aanpak onderscheidt je je al meteen van de andere woningen in de buurt. Een ander creatief idee van de bewoners is dat alle deuren en raamkozijnen in een prachtige off-black tint zijn geschilderd. Dit geeft pit aan het interieur.

Door de toevoeging van landelijke elementen als dierenvellen, stoer hout, linnenlook stoffen en kruikjes heeft het huis alles bij elkaar een hele warme en sfeervolle uitstraling gekregen.

 

In zo’n harmonieuze basis kun je prima je gang gaan met je styling. Kies je het ene seizoen voor sapphire groen, een andere keer kun je bijvoorbeeld juist voor oudroze gaan. Doordat de kleur alleen in de accessoires is toegevoegd hoef je geen kostbare ingrepen te doen om zo af en toe je woning een totaal andere look te geven. 


Alle meubelen vonden Arielle en Harrald bij Meubelpark De Bongerd. Van de grappige fauteuiltjes tot aan de lekkere bank toe. Op het moment dat Arielle ging shoppen waren er net heel wat nieuwe meubels binnen gekomen in de winkel. Ze viel meteen voor de twee gecapitonneerde fauteuiltjes van Olav. 


Ook over de vierkante tafel hoefde ze niet lang na te denken. Normaal gesproken staat deze tegen de muur geschoven. Zo geeft hij al plaats aan 6 personen. Mochten ze een keer met een grotere groep willen tafelen dan kan dat ook. Dan hoeven ze alleen maar de tafel een stukje op te schuiven. Sowieso is een vierkante tafel een goed idee om over na te denken. Net als bij een ronde tafel maakt het dat iedereen rondom de tafel in contact staat met elkaar.