0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Vandaag staat er weer een nieuwe binnenkijker online! Ook voor ons, de mensen achter de schermen, altijd weer ontzettend leuk om te zien hoe alle ideeën en plannen, alle gekozen stoffen en materialen, samenvallen tot een prachtig eindresultaat. Tweede Paasdag bezochten de eigenaren van deze prachtige woning voor het eerst onze winkel. Ze waren alleen op zoek naar een nieuwe bank… Ze raakten in gesprek met Arjan en hij heeft samen met hen de hele winkel door gelopen om ze van het juiste advies te voorzien. Uiteindelijk bleek dat ze niet alleen een bank, maar ook een compleet nieuw interieur nodig hadden. Een uitdaging die ons team graag aan gaat.

SFEER | Al snel bleek dat het echtpaar al wel een beeld voor ogen had, van welke sfeer ze wilden. Chique, maar ook gezellig. Maar hoe pak je dat aan? Ze houden van grijstinten, maar het mocht ook weer niet te kil worden… En er mocht ook zeker een sprekende kleur aan het palet toegevoegd worden. Maar welke? Samen met je adviseur een rondleiding door de winkel krijgen kan dan heel verhelderend werken. Welke showroomkamer spreekt je aan? Welke totaal niet? Waar zou je je thuisvoelen? Om een antwoord te krijgen op al deze vragen kwam de hulp van Arjan als geroepen.

ADVISEUR - ARJAN ARENDS | Arjan heeft dit stel geadviseerd bij de keuzes voor een nieuwe inrichting. De juiste indeling, meubelen, stofcombinaties… Het voorgestelde sfeertje en het advies van Arjan bevielen zo goed, dat er meerdere afspraken volgden. Omdat de klant het nog lastig vond om de ideeën te visualiseren schakelde Arjan hierbij de hulp in van de mensen van onze design-studio. Het uitwerken van het interieur in duidelijke plattegronden en een realistische 3D-tekening kan enorm helpen om de juiste keuzes te maken.

 Arjan: “Deze klanten waren op zoek naar een vleugje luxe in hun woning. Dat kun je op verschillende manieren bereiken. We kozen bewust voor  een combinatie van meerdere velours stoffen. Ook de styling-objecten en sierkussens dragen zeker bij aan het chique sfeertje wat ze voor ogen hadden.”

 STYLING | In de styling zien we trouwens ook precies de hand van Arjan terug. Hij is namelijk ook degene die samen met zijn collega de inrichting en styling van de showroomkamers verzorgt op de afdelingen ‘high class’ en ‘nieuw landelijk’-wonen. De klant had inmiddels zoveel vertrouwen in Arjan en zijn collega, en waren zo gecharmeerd van de sfeer op hun afdeling, dat ze hen dringend verzochten om ook de afstyling thuis voor hun rekening te nemen. 

Omdat de juiste styling een interieur echt af kan maken, was Arjan natuurlijk erg blij met deze kans. Hij bereidde in de winkel alles goed voor en zo togen Arjan en collega - nadat de meubelen bezorgd waren - met een busje vol accessoires en mooie objecten richting deze prachtige woning. Ze kregen carte blanche om de hele ruimte warm en sfeervol aan te kleden. Het stel bepaalde naderhand wat ze mooi vonden en wat de mannen dus achter konden laten en wat er toch retour moest richting winkel… Met een bijna lege bus, maar met een heel voldaan gevoel keerden ze eind van de dag weer terug naar de winkel. Niet alleen onze klant is erg blij met het eindresultaat, maar onze Arjan - die hier met veel passie aan gewerkt heeft - uiteraard ook!  Wat vinden jullie van dit prachtige - tot in de puntjes uitgedokterde - interieur?