0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 1 - College creatives

Art-nouveau

Art-nouveau

Je zou het niet zeggen, maar deze kunstwerkjes zijn zelf gemaakt. Twee oude lijstjes, twee pagina’s uit een oud boek en googelen op what-so-ever je geprint wilt hebben. We hebben wel eerst even getest met wat proefblaadjes, maar gelukkig bestaan onze oude boeken uit meer dan 2 pagina’s. De nieuwe kunst van nu!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
On top of the world

On top of the world

Combineer ons witte krukje met een oude landkaart uit 'Onze aarde'. En voila: een kleurrijke variatie als prachtige bijschuiver bij je bureau. Voor een wat langere houdbaarheidsdatum plastificeer je de kaart voordat je 'm op de kruk plakt. Maar de matte uitstraling van het origineel blijft toch het mooist. En ach... deze oude atlas bevat toch heel wat mooie platen.

Shop now
Oude atlas 'Onze aarde'
€ 14,50
Pennenblik

Pennenblik

Weer een 'restjestip': omplak oude conserveblikken met overtollige stukken behang of textiel. Want ook wij vinden die pennenbakjes van tegenwoordig hélemaal niks.

Shop now
Behang Elitis Big Croco geel (mat)
vanaf € 149,50
Zuur naar zoet

Zuur naar zoet

Als je die pot augurken eindelijk leeg hebt gekregen, niet het glas weggooien! Daar kun je namelijk prachige lampjes mee maken: met strijkijzersnoer, een fitting en wat inzicht in de electronica ben jij dit zoete lampje rijker!

Behang Elitis Big Croco geel (mat)
Elitis Shop now
Behang Elitis Big Croco geel (mat)
vanaf  € 149,50