0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 1 - The day after

Eyecather XXL

Eyecather XXL

Met de kerstboom ook de sfeer eruit? Nee hoor, met een verweerde XXL-pot, royale magnoliatakken en een afwerpstang hebben we weer een blikvanger van formaat. Sober, dat wel. Maar zeker zo sfeervol!
De potten zijn momenteel online niet beschikbaar. Maar ze zijn een bezoekje aan De Bongerd meer dan waard. Tip: informeer van te voren even naar de voorraad. Ze gaan snel...

Wall decoration

Wall decoration

Oude skistokken, wat moet je daar mee? Nou, gewoon tegen de muur aan zetten in je huiskamer. Zorgt voor een mooie dosis sfeer vanwege de verweerde uitstraling. Mocht je wintersportplannen hebben... Dan kom je mooi alvast in de sfeer. Is dit je iets te nonchalant? Een aantal klanten hing ze gekruist op aan de muur.

Shop now
Vintage skistokken III
€ 23,50
Store your stuff

Store your stuff

Na de feestmaand is het opruimen geblazen. Kerstballen, inpakpapier, kransen... Het mag allemaal weer uit het zicht. Opbergruimte nodig? Onze oude fruitkratten blinken uit in stijlvol opbergen.

Frame it

Frame it

Deze reegeweitjes zijn bestsellers. Begrijpelijk, want ze geven zonder al te veel moeite een mooie, landelijke uitstraling in je interieur. Vooral als je ze inlijst! Gebruik geen nieuwe lijsten, maar vintage exemplaren voor een landelijke stijl.

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00