0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 10 - Ridiculous

Lamp of books

Lamp of books

Vandaag is klussen voor gevorderden. Maar wat istie cool deze lamp met voet van oude boeken. De ingrediënten: een stapel oude boeken, een goede boor, stoer strijkijzersnoer, een fitting en misschien een handige man?? Boor een gat in de boeken, voorzie de boeken aan de onderkant van kleine meubeldopjes zodat je ruimte hebt en de boeken niet op je snoer staan te wiebelen. Monteer het geheel en ga op zoek naar een leuke oude lampenkap of hippe nieuwe draadlamp!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
A bright world

A bright world

Geef ons stylisten een potje schoolbordenverf in handen en alles moet er aan geloven. Niet alleen de muur, maar ook vaas, theepot, wijnfles.... We kunnen het zo gek niet verzinnen of we geven het een zwart mat laagje. Zo ook deze vintage globe. Is hij niet prachtig geworden? Met krijt schreven we er een leus op. 'A good deed makes a world brighter'. Goed om iedere dag even aan herinnerd te worden.

Make it dark

Make it dark

De fruitkist blijft echt zo'n hebbeding waarmee je heel veel kanten uit kunt. Hier in dit schrijversatelier komt hij prima van pas als extra boekenkastje. Is al dat brocante en sloophout je een beetje te rommelig in je interieur? Een likje donkere beits doet wonderen. En zie daar... De oude vergeelde fruitkist getransformeerd tot een in je woonstijl passend donker houten kastje.

Golden dip

Golden dip

Een gouden tip. Geef de pootjes van een kruk of stoel eens een 'dip' in de verfpot. Plak de pootjes op gelijke hoogte af (of juist niet) en verf de onderkant. Wij kozen voor goud. Hierdoor is het contrast subtiel, maar daarom zeker niet minder effectief. Is een gouden dip je iets te definitief? Wikkel dan de pootjes eens in met maskingtape of tape uit de sportwinkel (voor tennisrackets, hockeysticks).