0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 10 - Travel the World

Stars 'n Stripes

Stars 'n Stripes

Leuk zo'n Amerikaanse vlag. Maar wat moet je ermee? Nonchalant aan een haakje in een hoekje naast de kast hangen. Als sprei over je bed. Als wanddecoratie. Of... zet hem in als gordijn! Gebruik speciale knijpertjes met ringen of laat er ringen inslaan (bv. bij de schoenmaker) en schuif het gordijn over de roede!

Decorate!

Decorate!

Wat een geweldig behang! Uit de collectie van Ralph Lauren? Nee! Een oude atlas en een uurtje plakwerk. Ga op zoek naar een oude vergeelde atlas en scheur hier de kaarten uit. Plak deze met behanglijm op de muur. Zo creëer je je eigen unieke behang. Echte reizigers hoeven nu alleen nog maar al hun bestemmingen aan te kruisen!
Ps. Te weinig kaarten? Maak eerst kleurkopieën!

Shop now
Oude atlas 'Onze aarde'
€ 14,50
Two is more!

Two is more!

Eén is maar alleen. Het plaatje bewijst het weer eens. Niks 'less is more', maar verzamelen en groeperen zijn de sleutelwoorden voor een sterke styling! Plaats daarom niet één vintage globe, maar zet er eens twee bij elkaar. Dacht je dat al die 'tweetjes' juist net uit de mode waren? Eéns... als de globes hier braaf naast elkaar hadden gestaan. Maar door het hoogteverschil en de toevoeging van de vintage verrekijker wordt het hier toch niet voorspelbaar en helemaal van nu!

Bookcase

Bookcase

Was het niet Hugo de Groot die ooit wist te ontsnappen in een boekenkist? Het verhaal spreekt tot op de dag van vandaag tot de verbeelding. Ontsnap zelf ook even aan de drukte van alledag door deze boekenkist anno 2014. Vul een decoratieve oude koffer met je mooiste (reis)verhalen. Zo zie je maar weer dat stylish en praktisch gewoon hand in hand kunnen gaan!