0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 11 - Urban Folk

Flower power

Flower power

Een boeket in een vaas op de salontafel. Wij zijn er diep in ons hart een beetje klaar mee. Met bloemen kun je zoveel meer. Met koehoorns overigens ook. Kortom: koehoorn wordt hippe vaas door rond de hoorn een ijzerdraad te wikkelen. Vullen met water en nonchalant wat bontgekleurde bloemen erin. En dan... ophangen maar!

Guinea fowl

Guinea fowl

Het ziet er uit als een wand vol veren. Het voelt aan als echte veren... En toch is het behang. Elitis heeft zichzelf werkelijk overtroffen met hun behang met de prachtige naam 'Volare'. Wij zijn fan! Gaat dit behang je budget te boven? Creëer zelf een 'verenwandje' met parelhoenveren en een rolletje masking tape.

Touch of colour

Touch of colour

En toen was daar opeens kleur! Kleur in het interieur. Even wennen? Start voorzichtig. Met een kussen, wat bloemen en - we zeggen het wel vaker - kaarsen! Vooral onze rustieke kaarsen geven een prachtig licht. Als tegenhanger gebruikten we het bord van servies 'Pure' als stoere onderzetter.

Shop now
Servies Pure bord 33 cm
€ 37,95
Folk Art

Folk Art

Ergens je eigen draai aan geven doe je letterlijk door je gewei in te wikkelen met restjes vrolijk gekleurd garen. Volkskunst anno 2014! Voer het thema wel door in kussens, kaarsen en bloemen, om een totaalplaatje te creëren. Geen gewei beschikbaar? Kijk eens rond voor ander geschikt materiaal. Een stoelpoot, takken in een vaas... Helemaal niet ingewikkeld toch?

Koehoorn
Shop now
Koehoorn
€ 35,00
Vloerlamp Crespino
TierlanTijn Lighting Shop now
Vloerlamp Crespino
€ 308,00