0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 12 - Boys room

Set point

Set point

Een voorbeeld van 'de kracht van herhaling'. Niet 1 tennisracket aan de muur, maar 4 of meer. Het aantal is natuurlijk afhankelijk van het wandje dat je wilt gaan vullen. Om rust te creëren adviseren we wel om even een mooi repeterend patroon uit te meten voordat je aan de slag gaat met boor en schroeven.

Home run

Home run

We geven eerlijk toe dat we van het spel niet zoveel verstand hebben. Maar we zijn gevallen voor de decoratieve waarde van deze - overigens originele - baseball. Dat subtiele rode stiksel, daar kunnen wij wat mee in de jongenskamers. Vul er bijvoorbeeld eens een glazen vaas mee. Dan is de vraag: 'wat zetten we in de vensterbank?' ook meteen opgelost!

Shop now
Baseball (Rawlings)
€ 8,50
Goal

Goal

Jongens en voetbal. Het blijft een onafscheidelijke liefde. Leuk om op de kinderkamer op in te haken. Maar dan wel in stijl. Deze decoratieve leren voetballen brengen meteen sfeer. Uiteraard heb je die niet liever over de grond rollen. Onze oplossing is het balnet dat we verkopen. Of deze Franse kreeftenmand. Want als echte voetballiefhebber heeft je zoon vast meer ballen om te bewaren!

Match

Match

Ze zijn zo mooi, die vintage tennisracket spanners. Leuk om te combineren met je oude tennisracket, maar wij zien meer mogelijkheden. Handig als brievenhouder om je paperassen tussen te steken. Of dat mooie vintage vlaggetje. Of die oude magazines... Blijven ze niet zitten? Gebruik dat een mooie punaise.

Shop now
Vintage tennisracket spanner
€ 5,25