0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 12 - Country Kitchen

Blackboard

Blackboard

Wie heeft er inmiddels al geen krijtbord in huis? Ideaal als geheugensteuntje, familie-agenda, boodschappenlijstje of voor de kinderen. Een leuke variant is dit zelfgemaakte krijtbordje. Met schoolbordenverf schilderden we deze stoere broodplank zwart. Altijd handig om in huis te hebben dus, zo'n potje schoolbordenverf.

Shop now
Broodplank van sloophout
€ 26,95
Old rake

Old rake

Hebben jullie dat ook? Dat je altijd haakjes te kort komt in de keuken? Dat je even niet weet waar je die hand- en theedoek nou eens zal ophangen. Tip: kijk eens in de schuur of je nog een oude hark hebt.
Verwijder de houten steel, hang de hark op in je keuken en je hebt een hele creatieve landelijke kapstok voor je thee- en handdoeken. Zo blijf je mooi in stijl!

Bouquet garni

Bouquet garni

Een bouquet garni is een bundeltje verse kruiden dat wordt meegetrokken in de bouillon of een ander gerecht. Hiervoor bind je het bundeltje samen met een stukje touw. Mocht je je eigen keukenkruiden kweken dan is zo'n bouquet garni niet alleen goed te gebruiken in eigen keuken, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld een vriendin. Extra decoratief wordt het wanneer je ze even in een oude krant of stukje oud boekpapier wikkelt.

kitchen lamp

kitchen lamp

Glazen lampen zijn helemaal hot momenteel. Deze exemplaren maakte we eenvoudig zelf van een paar glazen voorraadpotten. Door te kiezen voor een item wat rechtstreeks uit je keuken voelt je zelfgefabriceerde lamp zich zeker thuis in deze ruimte. Onze technische man boorde hiervoor een gat in het deksel en ging aan de knutsel met snoer en fitting. Tip: zorg dat snoer en fitting kleuren bij het deksel van de pot.