0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 13 - Club Nautique

Touwknopen

Touwknopen

Onze fotolijsten van sloophout (van oude Indiase deuren) komen in deze strandsfeer goed tot hun recht. In plaats van het inlijsten van een foto printte styliste Albertien haar favoriete quote uit en stopte deze in het lijstje. Door een stoer stuk touw rond de lijstjes te knopen kunnen ze eventueel ook nog eens aan een haak opgehangen worden.

Spiegeltje, spiegeltje...

Spiegeltje, spiegeltje...

... maar deze keer niet aan de wand! Vanwege de mooie lijst hebben we besloten hem dit keer in te zetten als alternatief dienblad. Door hierop je verzameling te groeperen maak je een leuk hoekje, zonder dat het te druk wordt. En het leuke van decoreren op een spiegels is... dat alles weerspiegeld wordt. Extra mooi als je je kaarsjes aansteekt!

Strandjutten

Strandjutten

Aan het strand vind je soms van die mooie stukjes drijfhout, glad gepolijst door de golven. Te mooi om te laten liggen natuurlijk, maar eenmaal thuisgekomen vraag je je wel eens af... wat moet ik ermee? Wij zetten ze in een vaas. Als aandenken aan een fijne dag aan de zee! Voor iedereen die aan strandjutten helaas niet toekomt. Noordzeeschelpen shop je bij ons per pondje en drijfhout per bundel.

Hang it on!

Hang it on!

Mooi bestek mag gezien worden. Daarom zijn de koffielepeltjes vandaag niet verstopt in de la, maar steken we ze in een mooi vaasje. Dankzij de handige S-haak hang je dit vaasje zo aan de roede.

Shop now
Windlichtje met hengsel
€ 4,50