0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 13 - Time flies

The background

The background

Ken je klok New Bridge al? Hij speelt de hoofdrol in onze volgende tip. New Bridge is een klok zonder achtergrond, je hebt alleen een wijzerplaat. Zo zie je de muur er doorheen. Tenzij... Je net als ons zelf een stoer achtergrondje creëert. Van stoere planken maak je een paneel. Hier zaag je een cirkel uit, net iets groter dan je klok. Tot slot bevestig je de klok aan het paneel en kan het geheel aan de muur geplaatst worden.

Booktime

Booktime

Misschien heb je een klok die je niet meer in je landelijke interieur vindt passen? Gooi hem niet zomaar weg! Verwijder voorzichtig wijzerplaat en batterij. Deze komen van pas in onze volgende tip. Met een paar oude boeken maken we een nieuwe klok. Verwijder voorzichtig het boekblok uit de kaft. Boor of prik een klein gaatje in de rug en monteer wijzerplaat en batterij. Hol het boekblok aan rugzijde zover uit dat er ruimte is voor de batterij. Plaats het blok terug in de kaft. Et voilà!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Time stands still

Time stands still

Stond de tijd maar stil, verzuchten we wel eens. Deze zelfgemaakte klok kan niet anders dan stilstaan. Hij is namelijk niet echt. We vonden op internet zo'n mooi plaatje van een klok. Die wilden we wel in huis. Dus hup de printer aan! Om het extra mooi te maken stopten we geen standaard A4-papier in de printer, maar scheurden we wat bladzijden uit een oud boek. Van 4 latjes sloophout timmerden we een lijst. Wat we mooi vergrijsden met Paste Wax van Painting the Past.

Shop now
Paste Wax Grijs
€ 17,95
Collecting mania

Collecting mania

Speur je ook zo graag rond op rommelmarkten en kringlopen? Om te zorgen dat je huis niet dichtslibt is het soms wijs om het bij een bepaald voorwerp te houden. Zo spaart de één oude bakvormen, de ander oude klokjes. Als de klok dan om gaat is het even een klus, maar de rest van het jaar pronken ze vrolijk op -en rondom de schouw. Kleine items - zoals dit antieke zakhorloge - kun je beter onder een stolp plaatsen. Zo komt hij beter tot zijn recht!

Paste Wax Grijs
Painting The Past Shop now
Paste Wax Grijs
€ 17,95
Fauteuil Aura
Olav Home Shop now
Fauteuil Aura
€ 847,00