0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 14 - Easter Brunch

Paper garland

Paper garland

Deze stijlvolle slinger maak je eenvoudig zelf met het patroon dat je hier kunt downloaden . De kleurcombinatie kun je natuurlijk naar eigen wens aanpassen. Wij kozen voor mintgroen papier met bronskleurig lint en goudkleurig papier in combi met zachtroze. Knip en vouw zoveel driehoekjes als nodig. Plak ze om het (spagetti) lint heen vast. Zorg ervoor dat je begint en eindigt met een extra stuk lint om de slinger op te hangen.

Shop now
Vlinder wit
€ 0,95
quail eggs

quail eggs

Een glazen stolp, stoere boomstamschijf, kwarteleitjes en een paar donsveertjes. Meer heeft dit plaatje niet nodig. En toch spat de creativiteit er vanaf. Het stoere van de boomstamschijf staat in mooi contrast met het breekbare en tere van de eitjes. Dat alles rechtstreeks uit de natuur komt is de verbindende schakel. In mei wissel je je styling naar zomersferen met schelpen en sprokkelhout.

Sturdy branch

Sturdy branch

Met een paar stoere takken kun je altijd alle kanten op. Je kunt ernaar op zoek in het bos, maar gelukkig zijn ze bij ons gewoon online te koop. In het voorjaar decoreren wij ze met lieve vlinders en kleine windlichtjes. Maar je zult vast begrijpen dat wij ieder seizoen wel een leuke draai aan deze takken weten te geven.

Rustieke Kaars Offwhite
Shop now
Rustieke Kaars Offwhite
€ 3,95
Rustieke Kaars Camel
Shop now
Rustieke Kaars Camel
€ 3,95