0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 14 - Secret Garden

A touch of pink

A touch of pink

Een rondslingerende emmer, een paar scheppen zand uit de zandbank (sorry kinderen!) en een aantal mooie dinerkaarsen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om een leuk sfeertje neer te zetten. De kracht zit hem hier in het terugkerende kleurthema. Veel groen en hier en daar 'a touch of pink'.

Pluktuin

Pluktuin

Wij kunnen niet wachten tot alles weer uitloopt buiten. Want dan zijn we namelijk weer een hele zomer voorzien van verse bloemen. Deze handige vaasjes mogen in onze kast daarom niet ontbreken. Met hier een daar een takje heb je al snel een leuk resultaat. Bloemschikken anno nu!

Sleutelkastje

Sleutelkastje

Fietssleutel, schuursleutel, sleutel van het tuinhuisje... Met een oud boek en wat kleine haakjes (in het boek draaien) heb je in een handomdraai een handig sleutelkastje.
Wil je je sleutels liever uit het zicht opbergen? Hol het boek dan uit en bevestig de haakjes aan de binnenzijde. Zodra je het boek dichtslaat zijn de sleutels niet meer te zien.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Sprokkelhout

Sprokkelhout

Stylen met wat de natuur (of je tuin) te bieden heeft. Zelfs je snoeihout kan decoratief zijn als je het leuk opbergt in een oude kist. Onze boomstamschijfjes doen het prima in een oude houten schaal (zie hoofdfoto). Dat we ze bewaren heeft alles te maken met alle leuke stylingtips die we al eerder lanceerden rondom snoeihout. Bekijk hiervoor eens onze vorige tips!

Sierkussen fluweel zeegroen
Shop now
Sierkussen fluweel zeegroen
€ 26,50