0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 15 - Paasbruch

Butterfly

Butterfly

Een mooie gevonden tak is eigenlijk de basis van deze brunchtafel. Steek hem in een oude terracotta kruik en decoreer hem naar eigen inzicht. Wij vielen voor deze prachtige vlinders in zachtgroen. (Bekijk de detail foto's eens!) Verder hingen we er een paar kleine windlichtjes in van frosted glas. Eenvoud siert!

Serve up!

Serve up!

Hout van Toon maakt deze prachtige 1-persoons dienblaadjes van sloophout uit oude Westlandse druivenkassen. Leuk voor een kopje koffie, maar ook voor een fijn Paasontbijtje... De gekleurde eieren waren helaas binnen no-time uitverkocht! Maar een beetje creatieveling schildert uiteraard zijn eieren zelf in een bijpassende kleur. Ga niet los op allerlei designs, maar hou het eens effen.

Feathery

Feathery

De leukste stylingstrucjes ontstaan vaak gewoon terwijl je bezig bent, per toeval... De kunst is om het zelf te zien. Zoals hier: We hadden nog een paar veren over en omdat ze zo'n mooie tekening hebben mochten ze wel een beetje aandacht. Dus waarom niet samen met de kaars in deze mooie kandelaren. Het eindresultaat? Vederlicht... maar dan letterlijk.

Shop now
Houten kandelaar 'natuur'
€ 17,50
Rustieke Kaars olifantgrijs
Shop now
Rustieke Kaars olifantgrijs
vanaf  € 3,95