0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 15 - Trendkleur 2016 Okergoud

DIY tassel

DIY tassel

Soms is een bolletje wol en een beetje geduld al voldoende om zelf een leuke twist aan een bestaand item te geven. 'Gouwe ouwe' de waterpot kreeg hier een hippe kwast van geel koord. Wikkel hiervoor een flinke bos koord steeds om je elleboog en tussen duim en wijsvinger door. (Ja, zoals je een tuinslang oprolt). Wanneer je bundel dik genoeg is vouw je deze dubbel. Draai een extra stukje geel touw strak om de bovenkant van de kwast en eindig met een flink extra stuk. Hieraan kun je straks je kwast ophangen of vastknopen. Nu nog aan de onderzijde alle lussen doorknippen en klaar! Voor de anti-geel lezers onder ons... Natuurlijk ook erg mooi in een andere kleur om met stoer naturel touw.

Shop now
Pot Tua bruin
€ 165,00
More impact

More impact

Deze tip heeft duidelijk meer impact dan de voorgaande twee. Wacht nog even met het op marktplaats verkopen van je oude kast of stoeltje. Een laagje verf doet namelijk wonderen. En omdat je toch al van plan was afscheid te nemen van je oude meubel kun je best eens een gokje wagen, vind je ook niet? Zodoende verfden wij dus deze afgeschreven kast niet veilig wit of voorspelbaar grijs, maar OKERGOUD! Omdat we op de landelijke tour waren hebben we de laatste laag verf achterwege gelaten. Zo ziet het geheel er een beetje sleets en doorleefd uit. Wat ons betreft iets wat ook prima past bij deze kleur, die ons toch al een beetje aan oude tijden deed denken.

New cushions?

New cushions?

Kussentjes toevoegen in dé trendkleur van het jaar (of andere kleur naar keuze) is natuurlijk de makkelijkste manier om je interieur weer eens even op te frissen. Maar wie goed kijkt ziet dat we niet opeens alle kussens vernieuwd hebben. Sterke troef is hier de combinatie van diverse patronen en verschillende soorten stoffen verwerkt in de kussens. Slimme truc is namelijk om behalve gekleurde kussens, ook kussens toe te voegen in de bestaande kleuren van je interieur. Door te kiezen voor een patroonkussen dat zowel de basis- als de accenttint in zich heeft smelt de nieuwe kleur opeens als vanzelf samen met je bestaande inrichting!

Swaying reeds

Swaying reeds

Als laatste willen we je ook nog even waarschuwen. Leuk al die geeltinten. Maar je moet wel op tijd stoppen. Om dan opnieuw een geel boeketje in de vaas te stoppen werd ons dan ook een beetje teveel van het goede. Dan vervalt het toepassen van een leuke accentkleur in huis tot een simpel trucje en dat willen we natuurlijk voorkomen! Maar gelukkig biedt de natuur veel moois (voor nop!) voor wie er oog voor heeft. Dus even van je fiets afstappen of de auto langs de weg zetten en op zoek naar een paar mooie rietpluimen. Wij zijn fan! Het is net een stilleven. En het grappige is... Het combineert zo mooi met het oud houten bankje, de oude balken en de rieten mand. Maar dat laatste is logisch natuurlijk ;-)

Kandelaar oud teakhout klein
Shop now
Kandelaar oud teakhout klein
€ 12,00
Bank Kensington
Olav Home Shop now
Bank Kensington
€ 1.609,00
Fauteuil Justin Grey
Olav Home Shop now
Fauteuil Justin Grey
€ 801,00
Behang Elitis Big Croco zilvergrijs (glanzend)
Elitis Shop now
Behang Elitis Big Croco zilvergrijs (glanzend)
€ 154,00
Pot Tua bruin
Shop now
Pot Tua bruin
€ 165,00
Kussen Paget brons 35x60 cm
De Bongerd Shop now
Kussen Paget brons 35x60 cm
€ 69,00
Kussen Sanna okergeel
De Bongerd Shop now
Kussen Sanna okergeel
€ 49,00
Behang Elitis Paradisio
Elitis Shop now
Behang Elitis Paradisio
€ 172,00