0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 16 - Bathroom

Tone on tone

Tone on tone

Een leuke tip die we regelmatig bij onze particuliere klanten toepassen. Kies eens voor 2 of 3 verschillende kleuren badlinnen, in plaats van de bekende stapel witte handdoeken. Vouw ze zo op dat je tegen de ronde vouw aankijkt en niet tegen de rommelige open kant. En dan mogen ze uiteraard best in het zicht! Wij kozen hier voor wit, zachtgrijs en warm antraciet.

Shop now
Gant Handdoek Solid Terry Sheep Grey
vanaf € 10,00
Rope knots

Rope knots

Een stuk touw waar je aan beide uiteindes een knoop in legt. That's all! De knopen schuif je over twee spijkertjes of haakjes aan de wand. Et voila! Klaar is je handdoekstang in landelijke stijl! Vind je dat voor thuis iets te stoer? Denk dan eens aan je vakantie- of strandhuisje.

Souvenir

Souvenir

De herinnering aan een mooie zomer of fijne strandvakantie hou je graag nog even vast. Wij regen van de mooiste schelpen een prachtige ketting. Gebruik een klein boortje om een gaatje in de schelpen te maken zodat je ze vast kunt maken met een knoopje. En zeg nu zelf... dit is toch veel persoonlijker dan kant-en-klaar gekocht?

Scrub & Rub

Scrub & Rub

Geen tip om je huis te stylen, maar wel een hele fijne. Ken je de 100% natuurlijke producten van Srub & Rub al? Deze mogen (zeker met de komende zomer in het vooruitzicht) niet in je badkamer ontbreken. We hebben al velen blij gemaakt met deze eenvoudige beautytip!