0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 17 - Kingsday

Oranges

Oranges

Wist je dat je waarschijnlijk al heel wat oranje decoratiemateriaal in huis hebt? Zoals een flinke zak met sinaasappels of mandarijntjes. Verstop ze niet in de kelderkast, deze week mogen ze stralen onder een stolp. Draai de stolp om, vul hem en leg er een oud houten bord bovenop. Omdraaien en een leuk plaatsje geven!

Good traditions

Good traditions

Een goede traditie! Op Koningsdag tellen we geen calorieën maar gaan we heerlijk aan het oranje banket! Serveer dit jaar eens in stijl. Styliste Albertien koos voor een stoer cricketbat (met oranje handvat) in plaats van de standaard taartplateau!

Flea Market finds

Flea Market finds

Van vondst op de vrijmarkt tot handig kastje. Zo leuk kan speuren op rommelmarkten en fairs zijn... Met twee (of meer) oude veilingkisten en 4 wieltjes van de bouwmarkt schroef je in een handomdraai dit leuke kastje in elkaar. Een stapeltje oude boeken erin zorgt voor sfeer. En vooruit... Omdat Willem jarig is doen we oranje pompoms in de mandjes, die we voorzien van een Hollands lintje!

Shop now
Mandje Wit
€ 3,50
Orangeade

Orangeade

Op een puur Hollands feestje mogen deze traditionele schoolmelkflesjes uit onze webshop toch niet ontbreken. Echte oranjefans vullen ze de 26ste met oranje ranje en natuurlijk een vrolijk rietje. Zet ze vast klaar op tafel zodat bij binnenkomst van vrienden en buurtkinderen het feestje meteen kan beginnen!