0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 17 - Kingsday

Grandmother's persian

Grandmother's persian

'Het persje op tafel bij oma', een zin die je zomaar tegen kunt komen in een oud boek.
Maar ho! Pas op... Ze zijn weer helemaal hot en hip die Perzische tapijten. En net als vroeger hoeven ze niet persé op de vloer. Want wat ons betreft kunnen de persjes anno 2015 opnieuw gewoon op de tafel. Lukt het je op koningsdag niet om er 1 te scoren op de vrijmarkt? Niet getreurd... Bij ons slaag je vast met vlag en wimpel.

Cheese

Cheese

De kaasplank met wat heerlijke kaasjes is een bekende op de Hollandse tafel. Wil je je kaasjes eens wat meer op niveau presenteren? Ga dan op zoek naar een stoer plateau. Normaal gesproken zou je die inzetten voor het presenteren van een taart of stylen met een aantal rustieke kaarsen. Maar wie beweert dat hij ook niet gewoon dienst kan doen als kaasplateau? Tip: Nog meer hoogte creëer je door in het midden een stoere kandelaar te plaatsen met... vooruit... Toch die rustieke kaars!

Wooden bowl

Wooden bowl

Zoals wel vaker genoemd in onze tips draait het bij het stylen vaak om 'anders-dan-anders'. Hier opnieuw zo'n leuke twist. De stoere houten schaal is ditmaal geen decoratie-object, maar doet dienst op het buffet als stoere broodmand. Need we say more?

Use it!

Use it!

Tijdschriften in de landelijke woonstijl staan er vol mee. Oude stenen potten, houten lepels, stoere broodplanken, unieke schalen. Kortom: prachtige decoratie-objecten. Maar... Onze stylist gebruikt ze ook gewoon. Op haar Koningsdag-buffet geen plastic bakjes en winkelverpakkingen, maar een stijlvolle presentatie. Salade in een mooi oud stenen potje. De olijven op een oude houten lepel. En de kaasjes? Die liggen hier op een krijtbord. Handig! Zo kun je er meteen bij schrijven wat alles is.

Hanglamp kralen Perles oud wit
Shop now
Hanglamp kralen Perles oud wit
€ 375,00
Rustieke Kaars Camel
Shop now
Rustieke Kaars Camel
€ 3,95
Oud Houten Eettafel 205x100 cm
Shop now
Oud Houten Eettafel 205x100 cm
€ 965,00 € 450,00