0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 17 - Moederdag

fotoprint cushion

fotoprint cushion

Van foto’s van haar lieve spetters krijgen de meeste moeders nooit genoeg. Maar als alle lijstjes vol zijn dan vraagt dat toch om een wat creatievere aanpak. Wij zijn fan van het transfer papier van Hema. Dat leg je thuis gewoon in je printer. Je (gespiegelde) foto's print je dan op dit papier. Met een hete strijkbout strijk je je print op een leuk kussentje of…. Pas op! Werkt verslavend.

Wrap with love

Wrap with love

Een cadeautje voor de liefste vraagt natuurlijk om een verpakking met zorg gekozen. En dat hoeft niet zo moeilijk te zijn als het lijkt. Met wit of zwart basispapier pak je je cadeau netjes in. Zorg voor verschillende soorten lint in het kleurschema wit, zwart en poederroze. Dit knoop je nonchalant vast. Een persoonlijk kaartje maakt het af. Ook hier helpen wij je graag een handje mee. Deze download je namelijk eenvoudig hier.

Flowers

Flowers

Je kunt op de valreep een standaard boeketje bij het benzinestation meenemen, maar je kunt ook op de echt trendy toer gaan. Met bloemen kun je zoveel meer! Op deze foto zie je hoe leuk het is om i.p.v. een grote vaas te vullen met een kant-en-klaar boeket, een dienblad vol kleine vaasjes te nemen. In ieder vaasje steek je dan een bloemetje. Deze kun je zelf plukken, halen bij de bloemist of vooruit… als je dan echt geen tijd hebt uit dat 'benzinestation-boeket’ vissen. Misschien nog leuker…. Geef moeder dienblad en vaasjes cadeau en laat ze lekker zelf aan de slag gaan.

Shop now
Vaasje Cecil klein
€ 6,00
Pallet table

Pallet table

Dat is pas een stoer cadeau. Alleen al het formaat maakt natuurlijk diepe indruk. En dan ook nog eens het feit dat je deze salontafel helemaal zelf hebt gemaakt! Dat dat een fluitje van een cent is hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen. Men neme twee mooie vergrijsde pallets en vier industriële wielen. De pallets schroef je aan elkaar, de wielen eronder… Et voila! Nu nog op zoek naar een heel groot stuk cadeaupapier.

Shop now
Bank Driftwood
€ 1.584,00
Pedaalemmer blush mat Ona
Aquanova Shop now
Pedaalemmer blush mat Ona
€ 59,90
Salontafel Bassano hout met metalen onderstel
Shop now
Salontafel Bassano hout met metalen onderstel
€ 319,00
Bank Driftwood
Shop now
Bank Driftwood
€ 1.584,00
Bestek Lucie wit
Côté Table Shop now
Bestek Lucie wit
vanaf  € 4,50