0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

week 18 - Mother's Day

Fragrance sticks

Fragrance sticks

Ben je soms ook zo weg van je mooie parfumflesjes en vind je het zonde om je lege flessen in de vuilbak te kiepen? Dan is deze eenvoudige stylingtip echt wat voor jou (of je moeder!). Koop een lekkere verpakking met geurstokjes. Giet de inhoud van een flesje over in je mooiste parfumfles en steek de stokjes erin. Zeg nu zelf... Dat is toch veel stijlvoller zo?

With love

With love

Decoreren met letters blijft een trend. Je hebt ze inmiddels in diverse soorten en maten. Vind je ze leuk, maar durf je nog niet in de muur te boren? Op deze manier kan het ook. Draai een heel klein oogje in de bovenkant van de letter. Knoop hier een stoer stuk touw aan en hang ze aan een kapstokje. Zo kun je zonder schade aan te richten nog eens lekker van tekst wisselen.

Mini exhibition

Mini exhibition

Een foto doet het altijd goed. Of het nu moederdag is of niet. Wij als interieurfreaks gaan het liefst voor een mooie zwart-wit afdruk. Zo matcht de foto altijd bij je interieur. Leuke tip: plaats ze eens onder een stolp. Wil je er ook nog tekst bij kwijt? Print de datum en plaats uit en leg het briefje erbij. Zo creëer je eenvoudig een mini tentoonstelling van je mooiste foto's.

Bag of stuff

Bag of stuff

Het grote vraagstuk van iedere vrouw... Waar laat je... Zonnebril, slippers, sjaaltjes, kettinkjes etc etc. Onze stylist heeft hiervoor een stijlvolle oplossing bedacht. Zij is namelijk dol op tasjes. Je krijgt tegenwoordig in winkels de mooiste (papieren) exemplaren om je nieuwe aanschaf geschoven. Gooi deze niet weg maar hang ze aan de muur. Gewoon met twee kleine spijkertjes. En nu sorteren maar al die 'stuff' waar je nog een plekje voor zocht.