0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 18 - Wedding belles

Together

Together

Voor altijd samen! Het stoere houten leesteken '&' uit onze webshop hangt ditmaal niet aan de muur, maar is symbolisch opgehangen tussen de stoel van de bruid en bruidegom! Gebruik hiervoor royaal lint in het kleurthema van je feestje!

Ps. Nog meer tips op onze facebook pagina!

Stylish Treat

Stylish Treat

Kleine moeite, groots resultaat! Scheur de blaadjes uit een oud boek en draai hier puntzakjes van. Zet deze vast met een plakbandje of klein nietje. Vul ze met een handje chips of popcorn voor de kids. Zet ze bij elkaar in een oud veilingkratje. En klaar is je stijlvolle traktatie!
Ps. Ook leuk voor een kinderfeestje of trakteren op school!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Cake Stand

Cake Stand

Die prachtige bruidstaart hoort natuurlijk op een prachtige taartschaal! Maar op deze manier kan het ook. Lijm of niet een grote platte boomstamschijf op een kleiner schijfje hout. Zo wordt de stoere boomstamschijf in een handomdraai een blikvanger van een taartplateau.

Best Wishes

Best Wishes

Natuurlijk mag een gastenboek op de bruiloft niet ontbreken. Een creatieve variatie hierop is deze stoere tak in een mooie oude kruik, waarin we wat witte duifjes vastzetten. Leg daarbij een stapeltje kartonnen labels en een pen en laat iedere gast zelf een kaartje in de tak hangen.