0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 18 - wedding bells

DIY cans

DIY cans

De rammelende blikken achter de auto (of scooter) blijven natuurlijk een leuke traditie. Pimp ze naar het thema van de bruiloft door ze te beplakken met mooi papier. Wij pasten onze omhulsels aan op de kleuren van de bloemen en overige decoratie. Extra persoonlijk worden de blikken door ze vervolgens te beschrijven of versieren met leuke quotes en lieve symbolen. Dit kun je uit de losse pols doen, maar bij gebrek hieraan hebben wij voor jullie er een paar gemaakt die je zo kunt downloaden en printen!

balloons

balloons

Met helium en ballonnen maak je in een handomdraai sfeer. Nog leuker wordt het als je de ballonnen verder versiert. Deze ballonnen van maar liefst 1 meter doorsnede bekleedden wij met een flinke dot tule. Onderaan wat sierlijk lint en een paar mooie bloemen en je sprookjesversiering is af!

Themed wedding

Themed wedding

Oude boerenschuur als trouwlocatie vraagt natuurlijk om een aankleding in stijl. Alles staat klaar voor de receptie die bijna begint. Een stoere oude tafel is naar buiten gesleept, een paar stoeltjes voor degenen die plaats nemen bij het 'receptieboek' erbij gezet. Een welkomstdrankje is alvast ingeschonken en staat klaar op de etagère. Een paneel beschilderd met een grote pijl wijst de weg. Het feest kan bijna beginnen! Het trouwboeket - wat iedereen natuurlijk wil bewonderen - is helemaal in stijl voorlopig even in een oude emmer geplaatst en maak het plaatje af. Leuk detail... De bloemen van het boeket komen terug in de versiering van de scooter, tafel en ballonnen.

guestlist

guestlist

Het traditionele gastenboek is bij uitstek een item om op je bruiloft eens een andere draai aan te geven. Van namen op een tafelkleed tot map vol A4-tjes met persoonlijke wensen... We hebben het allemaal al eens voorbij zien komen. Maar ken je deze al? Leg een kalender op A3-formaat klaar op de tafel bij de entree en laat iedere gast zijn of haar naam opschrijven bij zijn geboortedag. Zo zijn meteen mooi alle verjaardagen van je dierbaren weer eens goed vastgelegd.

Koffiemok 40 cl Constance zeegroen
Côté Table Shop now
Koffiemok 40 cl Constance zeegroen
€ 9,50
Bestek Lucie zeegroen
Côté Table Shop now
Bestek Lucie zeegroen
vanaf  € 4,50
Dinerkaars lichtroze
Shop now
Dinerkaars lichtroze
€ 1,60