0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 19 - Blossom

Wildflowers

Wildflowers

Wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Al die prachtige bloesems buiten. Eindelijk! Deze gift van de natuur halen wij graag in huis (of tuin). Snoei daarom een paar mooie takken en plaats deze in een royale pot of vaas. Bij goed weer kun je die gerust op je tuintafel plaatsen. Gaat het regenen? Dan kun je binnen alsnog genieten van de bloemenpracht. En tijdens je picknick kun je uiteraard de kids vragen even snel een arm vol wilde bloemen te plukken en deze in een kannetje of vaasje plaatsen.

Outdoor cooking

Outdoor cooking

Wil je tijdens je picknick genieten van een warme hap? Natuurlijk kun je een - van te voren bereid - soepje meenemen in de thermoskan. Of met aluminiumfolie proberen je hartige taart warm te houden. Maar wist je dat het ouderwetse petroleumstel van oma gewoon nog steeds een handige uitvinding is? Hierop maak je binnen no-time een lekker knakworstje warm voor de kids.

Shunshade

Shunshade

De voorjaarszon kan al best wat kracht hebben. Daarom oppassen geblazen wanneer je op het warmst van de dag de zon opzoekt. En daarbij... Je broodjes knappen er ook niet echt van op. Een meegebracht plaid en een stukje touw bieden uitkomst. Knoop aan de hoeken een touw en bindt dit vast in de bomen.

Picnic suitcase

Picnic suitcase

Al die spullen die je nodig hebt voor de ideale picknick moeten natuurlijk ook nog eens meegesleept worden. Onze tip: gebruik een (oude) koffer. Deze biedt veel opbergruimte, maar kan tijdens de picknick ook dienst doen als extra tafeltje of desnoods als extra zitplek. En daarbij... Wij picknicken natuurlijk graag in stijl. Geen plastic bordjes en bekertjes, maar een leuk servies. Dus die stevige koffer komt zeker van pas wanneer we onze keukeninventaris willen meeslepen.

Salontafel oud hout grenen
Shop now
Salontafel oud hout grenen
€ 352,00