0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 19 - Mother's Day

Briq-a-braque

Briq-a-braque

Wat een leuke vondst! Oude schoenleesten hebben momenteel een hoge decoratieve waarde. Leg ze eens op een stapeltje tijdschriften of oude boeken, of zet ze onder een stolp. Maar zo kan het ook... Wij bevestigden ze aan de muur. Als een soort alternatieve kapstokhaken. Handig om bijvoorbeeld je kettingen aan op te hangen!

Jewelry

Jewelry

En nu we het toch over kettingen en sieraden hebben... Waar laat je die? Meestal belanden ze in een knoop in het laatje van je nachtkastje of in een tasje in de garderobekast. Maar het kan dus ook anders! In deze oude waterpot staat geen boeket, maar een gewei. Armbanden en overige sieraden hangen wij hier gewoon in.

Brushes trash

Brushes trash

Ook weer zo'n handige tip waarbij praktisch ook mooi kan zijn. Kwasten en andere rommeltjes blijven schoner wanneer je ze niet in een etuitje bewaard. Wij gebruikten leuke windlichtjes als opruimbakjes voor alle kwasten. Het eindresultaat mag eigenlijk best gezien worden!

Shop now
Windlichtje met hengsel
€ 4,50
Mini exposition

Mini exposition

Behalve dat ze heerlijk ruiken, zijn ze vaak ook heel mooi. Het perfecte moederdagcadeau dus! Zonde om die achter een kastdeurtje te verstoppen. Om te voorkomen dat al die losse flesjes op de plank een rommeltje worden, zetten wij ze bij elkaar op een mooi bord. Zie hier de kracht van het groeperen!

Shop now
Servies Pure bord 20 cm
€ 12,95