0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 20 - Girlsroom

Turn around

Turn around

Je moet echt heel goed kijken om de truc te zien. Maar dit grappige wandrekje is toch heus de stoere keukenrolhouder uit de collectie van Hout van Toon. Niet alleen geschikt voor de keuken dus. Op deze meidenkamer gebruiken we hem voor sieraden, make-up, oude garenklossen, een boekje... Kortom: voor meidendingen! Handig: achter de stok blijft alles netjes op z'n plek.

Shop now
Keukenrolhouder
€ 18,50
Roll up

Roll up

Met de goede weersvooruitzichten voor komend weekend kan het best warm worden met een extra plaid op bed. Helemaal opbergen is ook jammer, vanwege het leuke kleuraccent. Oplossing: duik in de kledingkast en vis er een leuke riem uit. Het plaid oprollen en de riem eromheen. Hou het plaid in de buurt voor frissere nachten.

Think different

Think different

Soms moet je gewoon even met een andere blik naar je spullen kijken. Het hoeft allemaal niet zo standaard. Dit oude brocante krukje kan namelijk ook prima dienst doen als nachtkastje, anders verval je als je niet uitkijkt opnieuw in het stoere hout. Het wit steekt leuk af tegen de donkere muur. De decoratie matcht weer met overige styling.

Stamp it on

Stamp it on

En ja hoor... Daar zijn ze weer! Onze stoere boomstamschijfjes. Hoeveel tips we daar wel niet mee bedacht hebben de afgelopen tijd. Hier zijn ze voorzien van een naam en daarna aan de muur gekit! Je zou dit misschien eerder bedenken voor de jongenskamer? In deze setting kan het voor stoere meiden ook prima!