0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 21 - Farmers wedding

Farmers Drink

Farmers Drink

Proost op het bruidspaar! De drankjes staan al koud... Ditmaal niet in de koelkast of chique wijnkoeler, maar in onze oude houten emmer (een favoriet in onze webshop trouwens!). Vullen met ijsklontjes en een favoriet drankje voor de gasten en klaar is je koeler in boerenstijl!

Shop now
Emmer oud hout
€ 99,00 € 49,95
Farmers bouquet

Farmers bouquet

Een bloemetje op tafel mag natuurlijk niet ontbreken. In deze stoere setting kozen wij voor een wel heel bijzondere vaas. Een bol grof touw! Uiteraard zouden daar je bloemen niet lang goed in blijven zonder water. Maar dat is eenvoudig op te lossen door te kiezen voor een gedroogd boeket, zijden bloemen... Of een reageerbuisje met water!
Ps. De boomstamschijf als onderzetter doet het hier ook goed!

Shop now
Reageerbuisjes
€ 0,95
Table runner

Table runner

Het thema 'boerenbruiloft' heb je al snel te pakken door het inzetten van strobalen als tafel of zitplaats. Om de tafel verder aan te kleden gingen we op zoek naar een geschikte tafelloper.
Wist je dat je die eenvoudig zelf kunt maken door een hele rits oude boekblaadjes kriskras aan elkaar te plakken? (Aan de achterzijde natuurlijk...)

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Best wishes

Best wishes

I am on the guestlist! Het is een goede gewoonte om als je een receptie bezoekt je naam achter te laten in een gastenboek. Maar ook een beetje gewoontjes natuurlijk... De laatste tijd zie je daarom steeds meer leuke varianten van het receptieboek opduiken. Zoals deze... Schrijf je goede wensen op een briefje. Rol deze op en doe ze in een vaas.

Emmer oud hout
Shop now
Emmer oud hout
€ 99,00 € 49,95
Houten Fotolijst M
Shop now
Houten Fotolijst M
€ 55,00