0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 21 - The old barn

Laurel

Laurel

We snappen best dat je niet ieder seizoen je hele interieur omgooit. Maar met een paar simpele ingrepen wordt het zo lente in huis. Neem nou dit gewei. Die heeft ook de lente in z'n bol met deze prachtige eucalyptuskrans om z'n stangen. Met kerst wissel je hem eventueel voor een kerstkrans.
Ps. Let ook eens op het stoere touw; het zijn de details die het 'm doen.

Still

Still

Wat doen we met de vensterbank? Dat is een vraag die we als stylist vaak horen. Hou het simpel. Dit raam is al een schilderij op zich. Hier met een prachtig transparant vouwgordijn. Twee stoere kandelaars (nee, niet twee dezelfde, dat is passé) brengen net even dat extra's. Door de kaarsen weg te laten, vormen ze een stilleven op zich. Tip: ik kijk altijd even buiten of het van daaruit gezien ook leuk is!

Pure & White

Pure & White

Wit brengt automatisch een zomergevoel met zich mee. Al die opgeprikte boeketten, wij zijn er eigenlijk een beetje klaar mee. Gewoon een simpele bos lupines in een mooie glazen vaas. That's it! Hou vooral het water fris, dat is belangrijk. Eventueel afgevallen bloemetjes strooi je nonchalant in de stoere houten schaal, die we onder de vaas schoven. Voor de finishing touch zegmaar.

Stylish Storage

Stylish Storage

Zo'n grote eetkamer nodigt natuurlijk uit tot uren spelen met de blokken of de trein. Maar waar laten we al dat speelgoed? Hou je niet van plastic opbergbakken? Dan zijn deze rieten manden een aanrader. Leg eventueel na het opruimen een mooi opgevouwen plaid over de mand, dan is het speelgoed pas echt uit het zicht. En voor jullie? Eindelijk tijd voor 'a good glass of wine'.

Emmer oud hout
Shop now
Emmer oud hout
€ 99,00 € 49,95
Eettafel Teakhout met Blokpoot
Shop now
Eettafel Teakhout met Blokpoot
€ 922,00 € 803,00