0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 22 - Copper Orange

Paint it!

Paint it!

Met een spuitbus of miniblikje verf kom je ook al een heel eind wil je eens een nieuwe kleur toevoegen aan je interieur. Wij verkopen piepschuimletters die je eenvoudig decoreert naar eigen inzicht. Verven, beplakken… Laat je fantasie de vrije loop. Hier doen ze uiteraard mee in de copper orange trend!
Ps. Het geweitje doet ook mee en kreeg meteen ook maar een laagje koperverf!

Go Wild!

Go Wild!

Wij spotten nog een trend. In de bloemenwereld wel te verstaan. De tijd van ‘stijve’ bloemen zoals een chique orchidee of deftige calla is wel een beetje voorbij. Ook de strakgebonden boeketten met veel bladgroen zien we langzaam naar de achtergrond verdwijnen. In een landelijk interieur gaan we voor losjes en naturel. Veldbloemen, grassen, klokjes… In een nonchalant geschikt boeket of zoals hier… Als eenling in een vaas.

Metallics

Metallics

Dat de huidige metallic trend perfect combineert met trendkleur copper orange laat dit stilleven je zien. De windlichtjes zijn bewust niet allemaal in dezelfde kleur gekozen om een speels effect te creëren. Aan de andere kant hebben we wel bewust gekozen om de kleuren tegen elkaar aan te laten schurken. Zo zorg je voor rust en eenheid.

Wall decoration

Wall decoration

Ook fan van de pompom? Hierbij een grappige variant die je natuurlijk ook gerust op de babykamer of meidenkamer toe kunt passen. Vouw de helft van de pompom uit. Laat de andere helft plat. Zo vorm je een halve bol. Ditmaal hang je ze niet op in de lucht, maar maak je een speels groepje aan de muur.

Emmer oud hout
Shop now
Emmer oud hout
€ 99,00 € 49,95
Wijntafel Kartel
Shop now
Wijntafel Kartel
€ 145,00