0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 22 - You're done!

Place enough

Place enough

Ieder feestje een terugkerend issue. Hebben we genoeg stoelen? Ja hoor! Loop maar eens een rondje door je huis. Krukjes, bankje, boomstammetje, oude kist... Je hebt meer zitplaatsen dan je denkt. Dus mixen en matchen maar.
BONUSTIP: Stapel oude boeken op. Leg daarop een plank en kleed. En klaar is je buffettafel in 'university'-stijl.

Write it down

Write it down

De leukste stylingtips zijn niet altijd meteen de duurste. Neem nou dit lowbudget tafelkleed. Een rol bruin kraftpapier waar we twee lange banen van af knipten. En het mooie is... Je hoeft niet zuinig te zijn op je kleedje. Vandaar dat we hem decoreerden met humoristische quotes en opmerkingen. De vraag 'wat zit er in dit schaaltje?' zul je op dit feestje niet meer horen.

Graduation

Graduation

Wij hangen onze tas aan de vlag. In Amerika mag de beroemde baret niet ontbreken op een graduation party. Deze tip is er één voor de culinaire creatievelingen onder ons. Prik een mini chocolademuffin omgekeerd op een lange prikker. Voorzie deze van een dun plakje chocolade. Met een drupje glazuur zet je een reepje citroen of dropveter vast als kwastje.

Photo garland

Photo garland

Leuke tip voor een examenfeestje (of wat voor feestje dan ook). Verzamel foto's van de studieperiode en laat ze afdrukken. Zelf uitprinten is natuurlijk ook prima. Span een touw en hang de foto's met knijpertjes aan de lijn. Wij kozen hier bewust voor afdrukken in sepia en zwart-wit om een rustig kleurbeeld te creëren.