0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 23 - Father's Day

With love

With love

Een persoonlijke noot op vaderdag... Hiervoor scheurden we een pagina uit een oud boek. Dit legden we in de printer in plaats van het standaard papier. Op de computer typten we een lief briefje (gewoon in Word!) wat vervolgens op het oude boekpapier uit de printer kwam rollen. Misschien even een keer testen, maar dat maakt niet uit. Genoeg bladzijden in het boek!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Newspaper

Newspaper

Je ziet ze nog wel eens aan de wand hangen in een oud cafeetje in bijvoorbeeld Frankrijk. Behalve praktisch voor de verstokte liefhebber van de papieren krant, zijn ze ook nog eens super decoratief. Door er meer aan de wand te hangen versterk je dat effect. Tip: koop tijdens een verre reis een locale krant. Heb je meteen een mooi aandenken.

Shop now
Krantenstok
€ 34,95
Chalk it down

Chalk it down

In onze webshop verkopen wij mooie leisteentjes die je als onderzetter kunt gebruiken. Wist je dat je op leisteen ook prima met een krijtje kunt schrijven? (En dit uiteraard er ook zo weer afpoetst?) Leuk om de kinderen wat liefs op te laten schrijven wanneer papa zijn favoriete borreltje geserveerd krijgt op vaderdag.

In the picture

In the picture

Het thuiskantoor mag best een mannelijke touch meekrijgen. Dit doe je behalve door het stoere kleurpallet ook door het toevoegen van zogenoemde 'gentlemens vintage'. Zoals de golfclubs, krantenstokken, typemachine, bistrokapstok en oude camera's. Maar waar laat je die laatste? Wat ons betreft dus gewoon aan de muur. Door er het frame van een fotolijstje omheen te plaatsten komen ze extra in de picture te staan.