0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 24 - Fly & Flutter

Butterfly

Butterfly

Ben je ook zo fan van de vlindertrend? Wij hebben een leuk idee voor je. Online kun je namelijk makkelijk allerlei vintage prenten van vlinders vinden. Print deze in grote hoeveelheid uit en plak ze op een kaal wandje. Et voilà! Voor een appel en een ei je unieke en persoonlijke behangetje gerealiseerd. Prenten die je over hebt gooi je uiteraard niet weg. Lijst ze eens in in een lijstje van de rommelmarkt.

Fly & Flutter

Fly & Flutter

Wat maakt een styling tot een geslaagd geheel? Het verhaal dat je verteld of het thema dat je in gedachten had en subtiel toepast. Zoals hier... Thema: 'vlinders'. En dan komen de ideeën vanzelf. Want om de vlinders alleen op de muur toe te passen is ook wat karig. Dus deze mooie vlinder op clip toverden we om in een praktische bladwijzer. Kortom: laat de vlinders (en ideeën) maar fladderen!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Suitcase table

Suitcase table

De look zit bomvol leuke en eenvoudige tips. Wat denk je bijvoorbeeld van onze oude koffers? Die doen hier dienst als bijzettafel naast de bank. Daarop een hippe groene bolvaas, want verse bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken in het vlinderthema. Kies voor een enkele mooie tak! Door op de salontafel (oude palletwagen!) een vaas uit dezelfde serie te plaatsen behoud je de eenheid!

Layered mirrors

Layered mirrors

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie is de mooiste van het land? Welnee, voor ons stylisten zijn spiegels niet om in te kijken, maar om een ruimtelijk effect te creëren. Je ruimte lijkt door het gebruik van spiegels namelijk spontaan een stuk groter. Handig als je een kleine ruimte hebt! Helemaal leuk is het om er een verzameling van de maken. Niet één spiegel, maar een mix van spiegels, nonchalant tegen de wand geparkeerd.

Shop now
Spiegel Duchesse
€ 348,00