0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 25 - A love affair with yellow

Let's play

Let's play

Boter, kaas en eieren. Wie kent het spelletje niet? Door de vakverdeling alvast op een stoere boomstamschijf te tekenen heb je dit spelletje voortaan altijd bij de hand. En nu we toch creatief aan het doen zijn. Vouw uit oude boekblaadjes een aantal happertjes en je zelfs je pionnen misstaan niet in je interieur.

Togetherness

Togetherness

Heb je wat meer ruimte in je woonkamer, dan is een tweede zitplek een vaak gekozen oplossing. Ideaal om jezelf even terug te trekken. Voor degenen die iets anders willen dan 'wijntafeltje-met-2-stoelen' is dit vast een leuke tip. Plaats die twee fauteuils eens recht tegenover elkaar. Dat praat ook wel zo gemakkelijk trouwens.

Touch of yellow

Touch of yellow

Weer even iets anders als mintgroen of roze dit zonnige geel. Misschien had je het zelf niet aangedurfd, we hopen je met deze foto te inspireren. Geel en landelijk wonen gaan namelijk perfect samen. Alleen even opletten dat je niet doorslaat. Van geel heb je namelijk maar een druppeltje nodig om een zonnig resultaat te bereiken. Een speels kussentje, wat bloemen... En zoek eens tussen je oude boeken. Dat exemplaar met gele kaft heb je vast ook nog wel.

Shop now
Oude Postemmer geel
€ 79,00
Keep it playful

Keep it playful

Hou het speels! Dat is de kracht van een warm en origineel interieur. Natuurlijk verkopen we je graag 2 kussentjes. Voor iedere fauteuil 1. Maar doe dat eens een keer niet. Anders wordt het zo braaf en voorspelbaar. Zo ook de salontafel. Hij is aan de kant geschoven voor een prachtige oude kist.
Kortom: wissel symmetrie en a-symmetrie op speelse wijze af!
Ps. Wedden dat je als je niet oplet je de kast midden achter de stoelen had geschoven?

Koffietafel oud hout  I
Shop now
Koffietafel oud hout I
€ 269,00 € 134,50
Fauteuil Norwich Sand
Shop now
Fauteuil Norwich Sand
€ 399,00
Fauteuil Norwich Miss Taupe
Shop now
Fauteuil Norwich Miss Taupe
€ 399,00
Fauteuil Norwich Miss Grey
Shop now
Fauteuil Norwich Miss Grey
€ 399,00
Hocker Norwich Miss Grey
Shop now
Hocker Norwich Miss Grey
€ 149,00