0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 25 - Nordic

DIY clothes rack

DIY clothes rack

Je mooiste jurkjes, topjes en sieraden zijn toch eigenlijk te mooi om in een kast te verstoppen. Dit stijlvolle kledingrek zet in deze ruimte de toon. En het mooiste is... Deze maak je zelf! Of in ieder geval de gevorderde klusser dan. Met koperen buizen en koppelstukken (gewoon van de bouwmarkt!) maak je een rek in de door jou gewenste maat. De voetsteunen bestaan uit twee stoeptegels met daarin een gat geboord.

Copper antler

Copper antler

En daar is hij weer... Onze favoriet. Het geweitje op schild. Deze keer doet hij mee in de kopertrend. Wij gaven deze geweitjes namelijk een laagje verf met behulp van een spuitbus koper. De goedkoopste manier om een kleurtrend toe te passen.

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00
Layered skins

Layered skins

Niet een, maar meerdere geitenvellen en schapenvachtjes vormen hier samen een groter vloerkleed. Samen geven ze zachtheid en kleur aan de verder witte ruimte.

Framed mirrors

Framed mirrors

Wat een leuke spiegeltjes zijn dit. Aan de ene kant mooi eenvoudig, aan de andere kant super apart door de ronde vorm en de mooie lijst. Zeker in een groepje vormen ze samen opeens een blikvanger van jewelste. Tijdens onze fotoshoot ontstond opeens het leuke idee om er een paar met een riem op te hangen. Overigens heb je voor de grootste spiegel wel twee riemen nodig.