0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 26 - 4th of July

Slate chalkbord

Slate chalkbord

Hier en daar kom je ze nog wel eens tegen. Oude leistenen, liefst rechtstreeks vanaf het dak... Boor er twee gaatjes in, rijg er een stoer touw doorheen en hang hem op. Want wist je dat een leisteen prima dienst kan doen als krijtbord? Ben je niet zo'n klusser? Wij hebben ook leuke items van leisteen in ons assortiment.

Stars & Stripes

Stars & Stripes

Vers fruit. Wie is er niet gek op? Nou uhhh… Onze kids reageren niet altijd zo enthousiast op een bakje blauwe bessen of een saaie banaan. Daarom hebben wij thuis de fruitstok in het leven geroepen. Die lusten ze namelijk wel. Rijg diverse stukjes fruit aan een spiesje en het smaakt opeens stukken beter. Met wat creativiteit maak je er desnoods een stoere Amerikaanse vlag van.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Candy buffet

Candy buffet

Simpel! Dat is misschien het eerst wat je te binnen schiet bij deze tip. Maar zo gaat het vaak met de beste ideeën. Je moet er alleen even opkomen. Wij vinden het in ieder geval leuk om een gezellig feestje een thema mee te geven. En zonder al te veel daarvoor te hoeven shoppen. Onze spekjes draaiden we daarom in blauw en rood vloei. Passen die ook meteen mooi in stijl.

Popcorn bowl

Popcorn bowl

Toen we - op zoek naar unieke oude items - deze Chinese rijstbakjes spotten waren we meteen verkocht. En dat kwam eigenlijk door de verkoper. Die had ze op zijn koffietafel staan. Eentje gevuld met koffiemelk en eentje met suikerklontjes. En daar houden wij van. Decoratieve items een ongewone twist meegeven. Of gewoon te gebruiken in de praktijk. Het inspireerde ons in ieder geval om de popcorn uit de zak te halen en de 'Chinese bowls' mee te vullen.