0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 26 - A midsummernight dream

Outdoor set

Outdoor set

Een ouderwets avondje dia's kijken met vrienden of samen een filmklassieker kijken doen we deze zomer in onze eigen achtertuin. Met een stuk touw, knijpers en een laken creëer je een doek. Beamer erbij en zitten maar. Als laatste de zitplaatsen dit doen we door het neerleggen van hooibalen, een paar stoelen en vooral veel kussens. Door de keuze van de oranje, gele en groene kussens zet je een stoer Amerikaans sfeertje neer.

File Frame

File Frame

Zet twee decoratieve houten ladders tegen elkaar en knoop vanboven vast met een stuk touw. Het eindresultaat? Een handig vrijstaand hangrek. Wij bonden hier (voor de styling) een vintage camera aan vast, maar het kan natuurlijk ook echt! Of wat denk je van een leuke speeltent voor de kinderen, wasgoed wat je buiten wilt drogen of voor het drogen van bosjes lavendel en kruiden?

Play to win

Play to win

Ben je niet zo van de film, maar spreekt het sfeertje je wel aan? Of wil je vaker genieten van je stoere outdoor styling? Ook leuk om met elkaar een ouderwetse spelletjes avond te organiseren. De spellen zetten we alvast klaar in deze stoere draadmanden uit onze webshop! Overigens zijn deze manden sowieso een must have. Wat denk je van al je voetballen of ander buitenspeelgoed?

Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
Shop now
Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
€ 145,00