0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 27 - 4th of July

Do it yourself

Do it yourself

Onze tips rondom deze Amerikaanse traditie - om op de 4th of july - eens flink uit te pakken met een feestje in stijl, zijn natuurlijk ook prima toepasbaar voor een leuk verjaardagsfeestje. Deze grappige chipszakjes maak je eenvoudig zelf. Download onze free printables met patroontjes van stars & stripes (download start automatisch) en zet de printer aan. Rol de A4-tjes tot puntzakjes en zet vast met een beetje lijm of klein plakbandje.

Present in style

Present in style

Serveren doen we in stijl. Omdat je voor een feestje niet meteen alles nieuw wilt aanschaffen gebruikten we hier oude boeken in de kleuren rood, crème en blauw als serveerplateau. Ook die vrolijke prikkers maak je eenvoudig zelf. Download onze free printables, (download start automatisch) print de vlaggetjes uit en knip ze vervolgens uit. Plak ze daarna aan prikkertjes. Zorg dat je aan beide zijden een fleurige afbeelding hebt!

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Stars 'n Stripes

Stars 'n Stripes

De toon wordt hier meteen gezet door deze originele Amerikaanse vlag. Leuk weetje.... In Nederland worden veel bedrukte vlaggen verkocht, maar De Bongerd verkoopt de originele versie. Die herken je aan zijn genaaide banen en geborduurde sterren! Daarna borduren we voort in dezelfde kleuren. Verzamel in huis zoveel mogelijk witte lantaarntjes en waxinelichthouders. Hang deze op met lint in afwisselend rood en blauw.

Soda pop

Soda pop

Geen Amerikaans feestje zonder soda pop, oftewel limonade. Hiervoor verzamelden we lege flesjes en poetsten die flink schoon. Etiketten even afweken in wat water. En daarna pimpen maar. Moeilijk? Nee hoor, het voorwerk hebben wij al voor jullie gedaan. Download hier onze free printables, (download start automatisch) knip ze uit en plak ze met pritstift op de flesjes. Voorzichtig vullen met limonade. De leuke rietjes shop je bij ons gewoon online!

Shop now
Rietje 'Stars'
€ 1,95