0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 28 - Happy Glamping | Part I

Natural

Natural

Wie leeft in de natuur, moet het doen met wat de natuur te bieden heeft! Een mooi voorbeeld hiervan is deze mooie tak, gevonden in het bos. Met twee stukken touw (altijd handig in de bagage van de echte kampeerder) hang je die op in je tent. Et voilà! Ook in de natuur blijven je mooie tops en sjaals kreukvrij hangen. Ook leuk om thuis toe te passen met een tak gevonden op vakantie.

Shop now
Bedboard Sloophout
vanaf € 495,00
Fieldbouquet

Fieldbouquet

Ook op vakantie zien wij graag een bloemetje op tafel. Je wilt je toch thuisvoelen in tent of huisje. Geen goede vaas in de buurt? Wij vulden een emmertje met water en plukten een mooi veldboeket. De emmer camoufleer je door hem te laten zakken in een rieten mand. In plaats van een mand kun je uiteraard ook kiezen voor iets anders wat voorhanden is... Bijvoorbeeld een mooie tas, jute zak, zinken emmer etc.

Layered rugs

Layered rugs

De echte glampeerder heeft graag een fijn vloerkleed onder zijn voeten. Wij gooiden onze safaritent vol met diverse kleden. Hiermee heb je meteen een hele actuele woontrend te pakken die je thuis uiteraard ook goed kunt toepassen. In plaats van een vloerkleed zie je steeds vaker een mix van diverse kleden op duiken. Wat denk je van een perzisch tapijt gecombineerd met dierenvellen? Of een rechte loper in combi met een stoere sisal kleed?

Safari style

Safari style

Hoe cool is dat... Als we dan toch op glamoureuze wijze aan het kamperen zijn, om dat dan meteen maar in stijl te doen. Als je een bepaalde woon- of modestijl in gedachten neemt en daaromheen je spullen verzamelt kan het bijna niet mis gaan. Wij kozen heel toepasselijk voor het thema 'safari'. Dus dierenvellen, geweien, grove materialen en een kleurschema in legergroen met vergrijsd zand. En die pumps met animal print? Die mogen gewoon mee in de koffer!

Shop now
Krukje Gewei
€ 539,00
Wijntafel oud hout
Shop now
Wijntafel oud hout
€ 365,00
Eetkamerstoel teakhout
Shop now
Eetkamerstoel teakhout
€ 118,00
Plaid Jaguar ML Fabrics
Ml fabrics Shop now
Plaid Jaguar ML Fabrics
€ 165,00
Wijntafel Rond
Shop now
Wijntafel Rond
€ 145,00
Lampenkap 40 cm wit linnen
Shop now
Lampenkap 40 cm wit linnen
€ 61,00