0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 29 - Happy Glamping | Part II

Growing Herbs

Growing Herbs

Niks fastfood of snelle hap. Ook op vakantie houden we van vers en gezond. Een oude veilingkrat toverden we om tot mobiele kruidentuin door onder de krat 4 wieltjes te schroeven. Bekleed de krat aan de binnenzijde met een vuilniszak en vul hem met potgrond. Daarna kun je de krat vol poten met je favoriete tuinkruiden. Uiteraard is dit ook een gezonde tip voor onze thuisblijvers. Deze minikruidentuin doet het namelijk ook goed in eigen achtertuin of balkon.

Drying Herbs

Drying Herbs

Langer plezier van je kruiden? Maak zelf een zogenoemde 'boequet garni' door bosjes kruiden te knippen. Deze omwikkel je met touw en hang je te drogen. In je tent doe je dat eenvoudig door nog een extra touwtje te spannen in de kookhoek. Dit lijntje kwam in onze tent meteen goed van pas voor onze overige decoratie, zoals die handige buitenthermometer en een persoonlijk tekstbord.

Wine bottle candle

Wine bottle candle

Misschien ken je deze tip nog vanuit je studententijd en was hij even weggezakt. Maar hij blijft leuk... Nadat de wijn op is dienen de mooiste lege flessen als stoere kaarsenstandaard. Draai in iedere fles een mooie dinerkaars en aansteken maar! Hou je van een shabby sfeertje? Dan mag de kaars gerust flink langs de fles druipen.

Match Lighting

Match Lighting

'Waar zijn de lucifers?' Tijdens het kamperen is een doosje lucifers bijna onmisbaar, maar die kleine doosjes ben je zo kwijt. Vul daarom een glazen potje met lucifers. Plak een stukje fijn schuurpapier op het deksel. Zo kun je ze ook nog steeds aansteken.
Uiteraard ook leuk in de landelijke keuken.