0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 29 - Jewel of a kitchen

Add some art

Add some art

Onze Nederlandse klassiekers zijn weer helemaal hip. Met stip op 1 misschien wel het meisje met de parel. Leuk detail... Wist je trouwens dat het waarschijnlijk helemaal geen echte parel was? Maar goed, we kennen haar nu eenmaal zo, en daarbij... Afgedrukt op een moderne ondergrond is ze weer helemaal van deze tijd. Probeer het ook eens... Zoek online een mooi schilderij uit en laat hem printen om aluminium of plexiglas. Ingewikkeld gedoe? In Meubelpark de Bongerd verkopen we enkele mooie schilderijen kant en klaar!

Dark wood

Dark wood

Welke woonstijl de jouwe ook is... Oud hout doet het altijd goed. Kijk maar in deze keuken. Leg je hand eens op de foto en denk de broodplanken weg. Zie je dat die twee planken in de hoek onmiskenbaar voor warmte zorgen? Tegelijkertijd maken ze een match met de donkere okertinten in het schilderij. Ook zin in het toevoegen van wat warm hout aan je keuken? Kies de houtkleur niet te licht. Zeker niet wanneer je voor het high class gevoel wilt gaan.

Tulip vase

Tulip vase

Nog zo'n klassieker die we na jaren te zijn weggeweest graag terug zien in onze huizen... De tulpvaas! Deze is uitgevoerd in wit keramiek zodat de vorm nog duidelijker tot zijn recht komt. In deze vaas kun je eindeloos variëren met losse bloemen. Wij lieten ons hier inspireren door de kleuren van het schilderij. Dat kun je thuis ook doen. Of sluit anders eens aan bij de kleuren van je accessoires of wat er groeit en bloeit buiten in je tuin.

Dutch blue

Dutch blue

Wat hebben wij Hollanders toch met blauw? Dit servies dat je doet denken aan het bekende Delft's blauw is momenteel razend populair. De eigentijdse motieven kun je onderling prima combineren. En omdat dit een servies is wat echt gezien mag worden hebben we enkele stukken op de aanrecht uitgestald. Uiteraard konden we het niet laten om zelfs het fruit een match te laten zijn met het schilderij erboven.

Meisje met de parel
Shop now
Meisje met de parel
€ 575,00
Mok letter A
Shop now
Mok letter A
€ 5,95
Houten presentatieplank Donkerbruin
Shop now
Houten presentatieplank Donkerbruin
€ 19,95