0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 30 - Happy Glamping | Part III

Outdoor Shower

Outdoor Shower

Een leuke jeugdherinnering voor je kids! Rol op warme zomeravonden de tuinslang uit en bevestig deze in een boom. Aan het einde monteerden we de sproeikop van een zinken gieter (gewoon met ducktape). Om het ook nog een beetje een stylish tintje mee te geven camoufleerden we dat met stoer touw. Zinken teil eronder en douchen maar! Waterpret gegarandeerd!

Shop now
Gant Handdoek Solid Terry Sheep Grey
vanaf € 10,00
Towels Rack

Towels Rack

Waar laat je buiten al die losse spullen zonder dat alles meteen vies wordt? Onze brocante oude laddertjes zijn behalve een blikvanger ook nog eens superhandig. Wij stelden hem op bij onze buitendouche en gebruikten hem als alternatief handdoekenrek. Bovenop is plaats voor zeep en toebehoren!

Wine torch

Wine torch

En hier is hij weer... De lege wijnfles. Ditmaal toverden we hem om tot fakkel. Maak de lege wijnfles schoon en giet er wat lampenolie in. Leg bovenop een lont en klaar is kees! Nog leuker wordt ie als je hem vastschroeft aan de palen van de schutting of aan bijvoorbeeld een boomstam. Tip: hang er meerdere op een rijtje voor een nog sterker effect!

Rocking chair

Rocking chair

Heb je een fijne boom in je achtertuin? Hoe heerlijk kan het dan zijn om op een warme zomerdag lekker weg te dommelen onder de schaduw van de bladeren. Onze 'doe-het-zelf-schommelstoel' helpt daar vast een handje in mee. Hiervoor zaagden we de poten van een oude stoel. Met een flink stuk touw knoopten we vervolgens de stoel in de boom.