0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 30 - The black & white issue

Graphic lines

Graphic lines

Zwart en wit lenen zich bij uitstek voor een grafisch lijnenspel. En als we zeggen 'lijnenspel', dan bedoelen we ook echt een lijnenspel. Dus niet 1 lantaarntje, maar gewoon een aantal op een rijtje. Met allemaal een ander patroon. En ja, dan durven wij daar ook nog gerust die zwarte rotan schommelstoel bij te plaatsen.

Shop now
Schommelstoel zwart
€ 199,95
A beachy touch

A beachy touch

Zwart en wit een beetje te hard naar je zin? Je verzacht het sfeertje door naast het grafische element ook een strandthema toe te voegen. En kijk maar. Dat gaat wonderwel samen. Vul een vitrine of stolp met je mooiste (witte) schelpen en een laagje vogelzand voor een instant zomergevoel!

Soft black

Soft black

Zwart en wit in de badkamer. Wij houden ervan. Ook hier kozen we voor enkele verzachtende elementen. Zoals die heerlijke handdoeken. Die verstop je toch niet in de kast? Die mogen gezien worden. Bijvoorbeeld door ze over zo'n (grafisch) zwart laddertje te hangen.

Go white

Go white

Meer wit in je interieur? Dat doe je in een handomdraai... Gewoon door de kwast en een pot witte verf ter hand te nemen. Kijk eens rond wat je stoort en zie hoe het opknapt van een laagje witte verf. Het leuke is om er een beetje mee te spelen. Zoals bij deze boomstam... (Onhandige schilders shoppen hem overigens gewoon online). Schilder alleen de buitenkant, hou de bovenkant puur natuur.

Handdoek Adagio wit
Aquanova Shop now
Handdoek Adagio wit
€ 11,50