0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 31 - Greetings from France

Smell of lavender

Smell of lavender

Combineer het beste van de brocantemarkt met de herinnering aan je fijne vakantie in Frankrijk. En hoe kun je dat beter doen dan met de geur van lavendel? Pluk bosjes lavendel, omwikkel ze met een stoer touw en hang ze op z'n kop te drogen. Waar?
Aan die oude brocante fruitladder natuurlijk. En ook hier helpt De Bongerd weer een handje. Beschik je niet over armen vol lavendel? Wij verkopen de bosjes in onze winkel en webshop.

De Franse slag...

De Franse slag...

Met een kofferbak vol aanwinsten rij je naar huis. Aan de slag.... De Franse slag wel te verstaan. Want dat is de truc van het stylen. Niet te precies, niet te streng. Al die mooie oude materialen bij elkaar vormen vanzelf een leuk geheel. Leuk detail zijn de twee ronde tafels, waarbij de kleinste onder de grootste is geschoven. Alsof ze altijd al zo gestaan hebben.

French magazines

French magazines

Onze stylist scoorde in Lille van die geweldige oude Franse magazines. De pagina's gebruikten we om rond onze bosjes - inmiddels gedroogde - lavendel te wikkelen. En zo ontstaat er een schitterend stilleven. De oude kreeftenmanden uit Bretagne werden ook weer eens te voorschijn gehaald en passen helemaal in het stijltje. Wie weet heb je zelf ook nog een oude krant, een oude mand? Snel aan de slag...

Shutter wall

Shutter wall

Vive la France... Wie deze zomer in Frankrijk geweest is, heeft misschien wel zo'n leuk oud luik gescoord. Onze tip: spaar er eens een heleboel. Ergens een lelijk wandje over? Maak een patchwork van diverse luiken. Et voilà... Je unieke shutter wall is klaar. Leuk voor onder de veranda of in een oude schuur. Voor degenen die een kleding- of horecazaak hebben ook een goede tip trouwens.
Niet in Frankrijk geweest? Shop ze dan vanuit je luie stoel online bij ons! Wij hebben er genoeg op voorraad.

Shop now
Set Louvre Luiken I Klein
€ 89,00 € 44,50
Wijntafel Kartel
Shop now
Wijntafel Kartel
€ 145,00
Wijntafel oud hout
Shop now
Wijntafel oud hout
€ 365,00
Wijntafel Rond
Shop now
Wijntafel Rond
€ 145,00
Wijntafel Hout Naturel
Shop now
Wijntafel Hout Naturel
€ 473,00