0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 32 - Back to school

Get organised

Get organised

Schooltassen, sporttassen, laarzen, schoenen en straks ook nog mutsen, wanten en sjaals. Waar laat je het allemaal? Wie niet beschikt over een handige verstopplek (lees: inbouwkast) moet creatief aan de slag. Een leuke low-budget tip is om met diverse oude fruitkisten een handige vakkenkast te stapelen. Daarna is het een kwestie van alles een vaste plek geven! En oja... De kinderen daar ook aan houden.

Shop now
Veilingkist Naturel
€ 8,95 € 6,25
Scrabble

Scrabble

Alles een vaste plek. Eigenlijk weten we allemaal wel dat dat het beste werkt, maar in de praktijk versloft het regelmatig. Oplossing: markeer de vaste opbergplekken met een leuk naambordje. Zoals hier op de kapstok bijvoorbeeld. Ditmaal maakten we ze van scrabble-letters. Je kunt echte gebruiken, maar er zijn op internet ook genoeg sites waarop je deze letters gratis kunt downloaden. Kwestie van printen en opplakken maar.

Dressing table

Dressing table

Nog een laatste blik in de spiegel en hup de deur uit. Om niet helemaal weer naar boven te hoeven rennen, creëerden wij in 1 van de kisten een mini kaptafeltje met spiegel en de belangrijkste benodigdheden, zoals borstel en haaraccessoires. Schaf gerust een extra setje aan, dan grijp je nooit meer mis!

Happy day!

Happy day!

Omdat het voor de kinderen vaak ook wel weer even spannend is zo'n eerste schooldag is het een leuk idee om een kleine verrassing in hun schooltas te stoppen. Zo zien ze dat er toch aan hen gedacht wordt. Deze grappige snoepkleurpotloodjes maak je eenvoudig zelf. Bekleed hun favoriete rolletje snoep eerst met aluminiumfolie. Draai aan de bovenzijde een punt. Wikkel hier omheen een op maat geknipt gekleurd blaadje en schrijf er een leuke wens op. Succes verzekerd!

Veilingkist Naturel
Shop now
Veilingkist Naturel
€ 8,95 € 6,25
Oude Veilingkist Venlo
Shop now
Oude Veilingkist Venlo
€ 14,95 € 10,45