0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 32 - Beach beauties

Beach memories

Beach memories

Verhef de mooiste schelpen (of andere vondsten) uit je zomerverzameling tot ware kunst door ze op een canvasdoek te bevestigen. Gebruik hiervoor een lijmpistool, dat hecht het best. Met pen kun je de vindplaatsen van de schelpen erbij schrijven. Zo houd je de herinnering aan een heerlijke zomer nog lang levend.

Showtime!

Showtime!

Hou je van uitstallen, groeperen, decoreren? Dan is deze XXL letterbak van sloophout zeker wat voor jou. Om al je mooie strandvondsten en andere spulletjes in uit te stallen. Kies steeds een ander thema. Zoals hier.
Gevonden schelpen, een zeester, je favoriete zomerslippers en een mooie ketting. Het past allemaal bij elkaar. Last-minute nog wat zon meepakken op het strand? Dan gris je je spullen zo weer bij elkaar.

Straps

Straps

Touw is er simpelweg om te binden. Toch? Maar heb je ooit goed naar een dik touw gekeken? Eigenlijk is een dik stuk touw een kunstwerk op zich. Én prachtig materiaal om spullen mee aan elkaar te binden. Bijvoorbeeld kussens, boeken of koffers... Past perfect in dit beach-thema.

Baggy beachbag

Baggy beachbag

Naai 2 hengsels (van touw bijvoorbeeld) aan de uiteinden van de handdoek. Naai een zoom iets breder dan het elastiek aan de binnenkant van de handdoek aan beide kant ongeveer 15 cm. onder het hengsel. Rijg het elastiek door de zoom en zorg dat het een mooi plooiend geheel wordt en leg aan het uiteinde een knoop in het elastiek. Vouw de handdoek vervolgens dubbel en naai de zijkanten van de handdoek dicht. Zul je zien: steel jij de show op het strand met je GANT strandtas!

Shop now
Gant Handdoek Solid Terry Sea Wood
vanaf € 10,00