0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 32 - Greetings from Italy

Outdoor lunch

Outdoor lunch

Hoe doe je dat? Zo'n buitenlunch organiseren. Om te beginnen sleepten we ons meubilair naar buiten. Twee verschillende tafels vormen samen een lange tafel. Dit camoufleer je door het grote tafelkleed. Buitenbankje, keukenstoelen, houten kruk... Alles bij elkaar heb je voor je het weet genoeg zitplek. Mooie kandelaar op tafel, wat spuitflessen vanwege hun groene kleur en gewoon je witte servies. Hoe je hier een Italiaans sausje aan geeft lees je in de volgende tip.

Olive twig

Olive twig

Organiseer je een lunch of etentje rondom een bepaald thema? Leuk om dan niet alleen de gerechten, maar ook de tafelstyling af te stemmen. Dat betekend niet dat je meteen een compleet nieuw servies moet aanschaffen. Nee, dat zit 'm in de details. Wij gaven deze tafel een Italiaans tintje mee door onze zelfgemaakte 'servetringen'. Hiervoor rol je de servetten op, knoop je er een stukje lint omheen (in de kleuren van de Italiaanse vlag) en als finishing touch steek je er een klein olijftakje tussen.

Shop now
Servies Pure bord 33 cm
€ 37,95
Amuse

Amuse

Meng een handje rucola, wat platte peterselie en verse basilicumblaadjes door de kaassnippers en pijnboompitjes uit de verpakking van de carpaccio. Leg 3 plakjes carpaccio op je werkblad en leg hier 1/8 ste van je kruidenmengsel op. Vouw het vlees zo strak mogelijk om je kruidenmengsel, draai om en bestrooi met peper en zout. Eventueel garneren met een blaadje rucola en wat achtergehouden pijnboompitjes. En presenteren doen we uiteraard in stijl op onze oud houten amuseplankjes.

Glass bell

Glass bell

We roepen het wel vaker. Onder een stolp gezet wordt alles net even mooier. Deze truc passen we ook toe tijdens onze gezellige buitenlunch. Onze mooiste olijfolies, vinaigrettes en andere flesjes plaatsten we onder deze mooie stolp. Een tip die we thuis overigens ook leuk toepasten op het aanrecht!
Op de achtergrond zie je nog net onze verse kruidenplantjes staan. Gasten garneren zo zelf hun gerecht met verse kruiden en hun favoriete olie.

Eettafel Teakhout met Blokpoot
Shop now
Eettafel Teakhout met Blokpoot
€ 922,00 € 803,00
Eetkamerstoel teakhout kruis
Shop now
Eetkamerstoel teakhout kruis
€ 118,00
Eetkamerstoel teakhout
Shop now
Eetkamerstoel teakhout
€ 118,00